Kylie Jenner a arătat primele imagini cu Stormi. Micuța moștenește frumusețea mamei

 Stamen Diana
.

Cea mai mică dintre surorile Kardashian și-a ținut sarcina secretă și a născut în urmă cu o lună o fetiță perfect sănătoasă. Kylie Jenner a arătat primele imagini cu Stormi, iar micuța îi moștenește frumusețea mamei sale. Până acum, vedeta s-a ferit să o arate pe fetița ei și a lui Travis Scott.

Kylie Jenner încearcă să fie o mamă perfectă pentru micuța Stormi Webster. Dacă până acum s-a ferit să-i arate chipul micuței, vedeta de la Hollywood a postat primele fotografii cu fiica ei pe una dintre rețelele de socializare. Și Travis Scott este topit după micuța lui, acesta a postat și pe contul său o poză cu fiica sa, Stormi. 'Îngerașul meu a împlinit o lună', a scris Kylie Jenner pe social media.

Stormi Webster

Stormi Webster

Kylie Jenner a anunțat pe social media că a născut

„Îmi pare rău că v-am lăsat în întuneric pe toată perioada acestor speculații. Înțeleg că sunteți obișnuiți să fiți alături de mine prin toate aventurile prin care trec. Am vrut să nu arăt sarcina lumii întregi. Știam că trebuie să mă pregătesc pentru rolul vieții mele în cel mai pozitiv, sănătos și fără stres mod posibil. Nu am pus la cale niciun moment plătit pentru a dezvălui asta. Știam că bebelușul va simți fiecare stres și emoție așa că am făcut asta pentru viața și fericirea noastră', le-a transmis Kylie Jenner fanilor ei.

Travis Scott este cel mai fericit tătic și a fost tot timpul alături de iubita lui în această perioadă. „Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă și o experiență care îți schimbă viața și o să-mi fie dor de asta. Îmi apreciez prietenii și familia care m-au ajutat să fac acest moment special cât mai privat. Frumoasa și sănătoasa mea fetiță a venit pe lume pe 1 februarie și abia așteptam să împărtășesc această veste. Nu am crezut că pot simți o asemenea iubire și fericire. Vă mulțumesc pentru înțelegere, a mai spus proaspăta mămică.

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton