Moment penibil la Oscar 2018. Vedeta care a venit cu un tatuaj greşit

 Pirvu Cristina
.

Moment penibil la Oscar 2018. Gala de decernare a premiilor Oscar de anul acesta nu a fost lipsită de incidente care au fost remarcate imediat de presă. Unele chiar au făcut deliciul publicului. Aşa s-a întâmplat şi în cazul actriţei Emma Watson, seara trecută. A făcut o greşeală care imediat a fost remarcată. 

Cu toate că învingătorii, cei care au plecat cu statuetele Oscar acasă, au atras toate privirile la Oscar 2018, iată că şi actriţa Emma Watson, care a participat la ceremonie, a stârnit reacţii nu prin rochia sau prin machiajul său, ci prin tatuajul controversat. Aceasta avea scris pe antebraț „Times Up”, care înseamnă „Timpuri în sus”, în loc de „Time’s Up”, care înseamnă „timpul s-a scurs”.

Toţi au putut remarca semnul ei pe piele deoarece a îmbrăcat o rochie fără mâneci, neagră. Bijuteria preţioasă de la gât parcă a trecut neobservată, căci tatuajul a furat privirile.

Citeşte şi:

Kylie Jenner a arătat primele imagini cu Stormi. Micuța moștenește frumusețea mamei


Emma Watson s-a despărţit de William Mack Knight

După doi ani de relaţie, cei doi au decis să pună punct idilei lor în noiembrie 2017.

„Eu sunt constantă. Nu pot vorbi despre iubitul meu în cadrul unui interviu şi apoi să mă aştept ca oamenii să nu mă fotografieze atunci când ies din casă. Nu le poţi avea pe amândouă. Am observat că la Hollywood partenerul actorilor este implicat în promovarea filmului şi devine parte a performării şi circului. Mi-ar displăcea să ştiu că partenerul meu este parte a unui astfel de show şi joacă un rol.', declara în trecut actriţa.

Cine este fetița talentată care a făcut-o pe Andra să dea primul Golden Buzz la „Românii au Talent'

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton