Liber la dulciuri: ce dietă ține Elena Gheorghe vara asta

.

Artista este mamă a doi copii, dar are o siluetă impecabilă. Dacă ai nevoie de un pont pentru a arăta perfect pe plajă vara asta, noi îți spunem ce dietă ține Elena Gheorghe. Vestea bună e că ai liber la dulciuri…

După nașterea celui de-al doilea copil, cântăreața a uimit pe toată lumea când a ieșit de la maternitate afișând o siluetă de model. Am aflat ce dietă ține Elena Gheorghe pentru a arăta impecabil și, spre surprinderea noastră, regimul nu este unul draconic. Din contră, dulciurile sunt permise. Bineînțeles, trebuie să ținem cont de anumite reguli.

Incearca aceste retete de dulciuri de post!

Ce dietă ține Elena Gheorghe: 'Mănânci ce vrei!'

Artista ne-a povestit în detaliu care este secretul ei: 'Principiu este să ai mese la ore fixe. Dar la ore fixe! Nu că ai zis ora 13:00 și te prinde 13:30. Nu, ai zis ora 13:00, la maxim 13:10 trebuie să mănânci. Știu, e groaznic de greu. Dacă nu poți mânca masa de la ora 13:00, o iei pe cea de la 16:00. Orele de masă sunt: 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, iar ultima la 19:00. E un regim destul de strict, dar îți permite să mănânci cam ce vrei și poți combina.'

Oricât ar suna de strict acest regim, există și avantaje majore, cum ar fi posibilitatea de a consuma fără reținere dulciuri. 'Persoana care mi-a vândut acest pont, mi-a spus că ea, o dată sau de două ori pe săptămână, își face o masă doar cu dulciuri. Dacă la ora 16:00 vrea să mănânce numai dulciuri, mănâncă numai dulciuri. Chiar e super! Mănânci ce vrei și te menții sau slăbești. Bineînțeles, nu mănânci în cantități industriale', ne-a declarat Elena Gheorghe.

Citește și:

Anastasia Lazariuc are o siluetă de invidiat la 64 de ani. Cum se menţine în formă

Dieta pe care o ține Gabriela Cristea. A slăbit 6 kilograme: 'Mai vreau să dau jos încă atât'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton