Kim Kardashian i-a întins părul fetiței sale. Cum arată micuța North acum

 Stamen Diana
.

Kim Kardashian este o mamă foarte modernă și vrea ca fiica ei, North, să fie la fel. Vedeta internațională i-a întins părul fetiței sale, iar North este total schimbată. Micuța are părul creț, specific mulatrelor.

Nu este un secret faptul că North, în vârstă de 4 ani, are un păr bogat. Fiica lui Kim Kardashian și Kanye West este absolut minunată și reușește deja să fie în atenția publicului încă de la o vârstă foarte fragedă.

Toți ochii au fost ațintiți asupra noi coafuri a lui North. Micuța a fost surprinsă împreună cu mama sa în timp ce se aflau în oraș. North avea părul prins în coadă și purta un trening roz care o scotea în evidență.

În urmă cu ceva timp, Kim Kardashian mărturisea că micuța sa este mândră de părul creț pe care îl are. Vedeta internațională a luat și câteva lecții pentru a știi cum să o coafeze pe micuța North. 'North este mândră de părul ei creț și este sigură pe ea de cum vrea să-l poarte.', a declarat Kim, potrivit hollywoodlife.com.

North WestNorth West

 

FOTO: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton