Nu mai e la modă să te asortezi! Ce costume de baie poartă vedetele

 Oana Pantazi
.

În fiecare an, celebritățile se pregătesc temeinic pentru sezonul estival, dar nu e ușor să schimbi prea multe în privința unor outfituri de multe ori minuscule. Ultimul trend: nu mai e la modă să te asortezi! Iată, așadar, ce costume de baie poartă vedetele!

Alegerea unui costum de baie e foarte importantă – în primul rând, fiecare femeie trebuie să-și cunoască trupul și, prin urmare, defectele, perfect, fiindcă nu e ușor să ascunzi imperfecțiunile cu două piese de mărimea unei batiste și, uneori, nici cu o piesă întreagă. Ultimul trend, care ne dă posibilitatea să nu mai asortăm bikinii cu sutienul, este unul destul de ofertant, iar celebritățile l-au adoptat cu repeziciune. Dacă nu ați aflat ce costume de baie poartă vedetele de peste ocean, iată câteva fotografii relevante, care vor fi o bună inspirație pentru vacanța de vară!

Cine spune că bikinii trebuie să se asorteze cu sutienul nu știe ce vorbește – cel puțin asta ne demonstrează vedete ca Selena gomez, Kourtney Kardashian, Beyoncé și Kim Kardashian, care anul acesta au lansat un nou trend al costumelor de baie. Pe scurt, nu mai e la modă să te asortezi și, oricât de ciudat ar părea la început, s-ar putea ca acest stil să vă placă mai mult decât vă imaginați. Până la urmă, dacă aveți partea inferioară a trupului mai bine dezvoltată, de ce să nu alegeți, ca Selena, o pereche de bikini de culoare neagră și un top portocaliu, astfel încât ochii privitorilor să fie atrași de culoarea sclipitoare a sutienului, în timp ce negrul va mai ascunde puțin din rotunjimi?

De aceeași strategie s-au folosit și Kourtney Kardashian și Ashley Graham, ultima dintre ele având un trup rubensian, așadar au făcut furori pe plajă cu costumele lor de baie mismatching, în care partea de jos era neagră, iar cea de sus, colorată. Evident, doamnele care își permit pot alege o pereche de slipi înflorați și un sutien uni, dacă nu vor să scoată în evidență partea de sus. Cert e că se pot face o mulțime de combinații, și nu doar de culori, ci și de modele de bikini și topuri, pe care vă invităm să le urmăriți în galeria foto!

Foto: Instagram

Cameron DiazCameron Diaz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton