Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică vor deveni părinţi în curând? "Suntem în legalitate şi avem voie!"

 Pirvu Cristina
.

După ce s-au căsătorit în secret vara aceasta, Lavinia Bănică, fostă Pârva, a oferit primele declaraţii despre copil. Iată când are de gând să devină mamă pentru prima oară!

Nu au trecut multe luni de când au devenit soţ şi soţie, însă Lavinia Pârva, actuala soţie a lui Ştefan Bănică Jr., se gândeşte la un copil.

„Urmează primul Crăciun de femeie măritată. Nu cred că va fi diferit pentru că noi ne iubim la fel. Cred că va fi diferit când va apărea copilul. Acum suntem în legalitate şi avem voie. Sigur că se va întâmpla asta atunci când va vrea Dumnezeu. Dumnezeu pot fi eu, tu, oricine poate fi”, a declarat Lavinia Pârva la TV.

Vedeta a mai dezvăluit că nunta lor nu a fost secretă, au participat oamenii cei mai importanţi din viaţa lor. Cununia religioasă a avut loc chiar în România.

„Cununia religioasă a fost făcută în România. (…) A foarte bine la nuntă, am avut aproape prietenii apropiaţi. Am avut şi două domnişoare de onoare, prietenele mele. Naşii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuţi publicului, nu sunt artişti. M-am distrat atât de bine, încât nu mai ştiu dacă a fost nuntă cu dar.”a mai completat artista.

Foto: Viva!

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton