Mădălina Ghenea, adevărul despre bărbatul cu care a fost surprinsă în Italia! Ce loc ocupă acesta în viața ei

 Stamen Diana
.

Mădălina Ghenea a plecat recent cu fetița ei în Italia, acolo unde românca locuiește. Plecarea vedetei a fost planificată pentru că acolo a avut loc primul shooting împreună cu micuța ei. La sute de kilometri de România, Mădălina Ghenea a fost surprinsă în compania unui bărbat.

Plecarea vedetei fără Matei Stratan nu a făcut decât să creeze și mai multe semne de întrebare în ceea ce privește relația lor. Mădălina Ghenea a fost surprinsă în Italia, când a ieșit în oraș alături de un bărbat misterios. După ce în presă au apărut mai multe speculații cum că românca se află în Italia alături de un alt bărbat, Mădălina Ghenea a luat atitudine și a dat cărțile pe față.

Ce a spus despre bărbatul cu care a ieșit în oraș a uimit pe toată lumea. Mădălina Ghenea a ținut să precizeze exact ce făcea în Italia alături de bărbatul blond. 'Ce descoperire! Mâncam un pișcot alături de amicul și agentul meu, Pietrino. Păcat că preferă băieții', a fost explicația Mădălinei Ghenea după speculațiile apărute în presă.

Românca a arătat că agentul cu care ea a fost surprinsă a fost și alături de alte celebrități precum Eva Herzigova, Sofia Richie, Sofia Vergara, Marilyn Manson, Pamela Anderson, Heidi Klum, Paris Hilton și Beatriz Barros. Mădălina Ghenea face tot ce poate ca să demonteze zvonurile apărute în ultima perioadă despre ea.

Recent, Mădălina Ghenea a postat o imagine pe rețelele de socializare care a creat mare vâlvă, dar și multe semne de întrebare. Se pare că relația dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan nu mai este atât de roz ca la început. „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”a fost mesajul care a apărut pe pagina de Instagram a Mădălinei Ghenea. Deși se iubesc de doar un și jumătate, relația lor a început să scârție.

FOTO: Instagram

Diana Stamen

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton