Laura Cosoi a dat petrecere în cinstea fetiţei sale, înainte să o nască - FOTO

 Pirvu Cristina
.

Laura Cosoi a dat petrecere în cinstea fetiţei. În orice moment Laura Cosoi poate să nască primul său copil. Este deja în luna a noua şi în curând îşi va strânge în braţe fetiţa. Alături de prieteni a sărbătorit-o pe micuţa care se lasă aşteptată! Iată ce petrecere frumoasă a făcut!

Actualizare: Astăzi, 11 iunie, Laura Cosoi a născut o fetiță perfect sănătoasă. Totodată, vedeta a dezvăluit şi numele copilului.

Laura Cosoi şi-a sărbătorit micuţa alături de prieteni zilele trecute. „Pre Baby Party” s-a numit petrecerea pe care Laura Cosoi a organizat-o pentru fetiţa ei nenăscută. A povestit totul pe blog, acolo unde a postat şi imagini deosebite.

„Zilele trecute am avut prima mare petrecere în familie – în formulă completă – împreună cu prieteni dragi nouă: aproximativ 40 de invitaţi. Şi chiar dacă fetiţă noastră nu s-a născut încă, cumva ea a fost personajul principal. Am simţit-o atentă şi foarte prezenţa în toată acea atmosferă plină de râsete, bucurie şi iubire.  Deocamdată, am strictul necesar pentru venirea pe lume a fetiţei noastre. Şi, de fapt, acesta e marele eveniment! Să fim toţi sănătoşi şi să ne bucurăm unii de alţii. Curtea casei noastre s-a umplut de flori şi lumânărele, de oameni fericiţi, de copii şi gânduri bune pentru cea mai mică dintre noi şi atât de aşteptată: să vii sănătoasă pe lume, scumpă noastră! Am vorbit despre „cate-n luna şi-n stele', am primit cadouri personalizate şi cărţi de poveşti. Şi, de altfel, aşa mi-aş dori să fie şi viaţă împreună cu ea: că o petrecere!”, a scris Laura Cosoi pe blog.

Laura Cosoi a dat petrecere în cinstea fetiţeiLaura Cosoi a dat petrecere în cinstea fetiţei

Cosmin Curticăpean vrea să asiste la naştere

Viitorul tătic s-a declarat a fi un bărbat foarte curajos, vrea să asiste la momentul cel mare, când micuţa lui va veni pe lume. Speră să călătorească curând, în trei.

„Nu ştim încă, o să vedem atunci. Probabil că da sau poate nu. Depinde cum o să se simtă Laura. Eu aş vrea. (…) Vacanţele le mai amânăm, le facem cu bebeluşul.', a adăugat Cosmin.

Imediat, Laura a completat, declarându-se o femeie împlinită:  „Curaj are, dar nu ştiu cum o să mă simt eu în situaţia aia. Nu putem să ne facem planuri chiar acum legat de asta. În momentul ăsta cred că o să am şi cea mai tare călătorie din viaţa mea şi cel mai tare spectacol.'

Foto: Blog Laura Cosoi 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton