Cătălin Botezatu, despre ţinuta Simonei Halep de la Roland Garros. Ce sfaturi îi dă sportivei

 Pirvu Cristina
.

Cătălin Botezatu, despre ţinuta Simonei Halep. Românca a câştigat sâmbătă turneul de la Roland Garros. Acesta a fost primul ei turneu de Grand Slam. Grație victoriei de la Paris, Simona a primit 2.000 de puncte WTA și a ajuns la un total de 7.970 de puncte. Jucătoarea noastră este urmată de Caroline Wozniacki, cu 6.745 de puncte, și de Garbine Muguruza, cu 6.550 de puncte.

În viziunea creatorului de modă, campioana noastră a strălucit pe terenul de tenis din Paris. Culoarea costumului său i-a scos în evidenţă trăsăturile!

„Noul look pe care Simona Halep îl abordează pe teren este unul spectaculos… Din punctul meu de vedere, Simona nu este doar o jucătoare desărvârșită, cu care eu mă mândresc, ci și o femeie minunată, cu un trup demn de invidiat! (…) Această nuanță de bleu-albastru este foarte frumoasă, îi stă foarte bine, iar în pozele în care Simona a fost imortalizată are și un aer ușor sexy! E adevărat că suntem obisnuiți ca tenismenele să poarte fuste scurte, însă, la Halep, în finala de la Roland Garros, a fost ceva mai mult!”, a spus Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

Celebrul designer a avut şi un sfat pentru campioana noastră.

„Îi recomand să evite pantalonii scurți, pe care i-a purtat în anumite concursuri! De obicei, ei taie foarte tare piciorul și la propriu, și la figurat, și atunci când sunt extrem de mulați scot în evidență surplusul de carne sau de piele”

Simona Halep, şedinţă foto după câştigarea turneului Roland Garros

Numărul 1 mondial, Simona Halep, a obținut cel mai important succes din carieră ei de până acum la Roland Garros – a învins-o cu 3-6, 6-4, 6-1 pe Sloane Stephens și a pus mâna pe marele trofeu! La o zi de la acest mare succes, jucătoarea noastră a făcut o şedinţă foto cu trofeul în mâini.

A ales să poarte o rochie neagră, mulată pe corp şi pantofi cu toc, foarte eleganţi. Şedinţa foto a avut loc pe terenul numărul 3 din Roland Garros, iar Simona a fost extrem de volubilă.

„Cuvintele nu pot descrie cât de fericite au fost ultimele 24 de ore pentru mine. Am citit atât de multe mesaje şi postări de pe reţelele de socializare care m-au emoţionat până la lacrimi, încât  nu pot să vă mulţumesc îndeajuns. Îmi cer scuze pentru momentele dificile de pe traseu, dar într-un final am reuşit! Cu multă dragoste, Simo”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton