Bella Thorne, apariție neașteptată la plajă. Actrița a uitat să se epileze

 Stamen Diana
.

Pare a fi de neimaginat, nu? Sau poate asta este ultima modă în Statele Unite ale Americii. Celebra actriță Bella Thorne a avut o apariție neașteptată la plajă. Vedeta și-a expus în toată splendoarea părul… de la axilă. 

Bella Thorne împreună cu iubitul ei, Mod Sun, s-au bucurat de o zi însorită de plajă în Maui. Cu o siluetă trasă prin inel, un abdomen plat, așa cum multe femei visează, actrița internațională a uitat de un detaliu foarte important: să se epileze la axilă. Și cum detaliile fac diferența, apariția Bellei la plajă nu a fost una tocmai senzațională, însă cu siguranță este memorabilă.

Vedeta pune accent pe naturalețe și pare că faptul că nu este epilată în zona axilară nu este tocmai un disconfort pentru ea. Acum ne gândim, câte femei ar avea curaj să apară neepilată la plajă?

Nu este prima dată când Bella Thorne are astfel de apariții, iar la un moment dat aceasta a declarat că nu este deloc deranjată de părul de pe corpul ei și că este un lucru perfect normal. „Suntem toți niște mamifere, nu? Nu mi s-a părut niciodată părul de pe corpul meu a fi scârbos. Nu spun că îmi place, dar nu înțeleg ce este atât de ciudat', a explicat Bella Thorne. La cei 20 de ani, actrița pare că nu este prea interesată de modul în care apare în public, fiind o tipă foarte rebelă și nonconformistă.

Bella ThorneBella Thorne

Citește și: Actriţa Bella Thorne a anunţat că este bisexuală

FOTO: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton