La 59 de ani, Madonna face pe sexy polițista în costum de latex

 Stamen Diana
.

Este foarte sexy chiar dacă are 59 de ani. Madonna a lăsat pe toată lumea fără cuvinte când a pozat într-un costum de latex. Artista era costumată într-o polițistă extrem de sexy.

Cu un decolteu amețitor și un sutien foarte transparent care lăsau la vedere mai mult decât ar fi trebuit, Madonna a reușit să strângă într-un timp record aproape 100.000 de aprecieri la postarea de pe social media. Artista are 59 de ani și nu se sfiește să-și arate formele.

Îmbrăcată în latex, Madonna reușește să surprindă pe toată lumea. Cântăreața internațională a avut curaj să îmbrace cele mai sexy haine. Cu siguranță ținuta pe care a ales-o a stârnit o mulțime de controverse în rândul oamenilor.

Madonna nu mai are formele de altă dată

Chiar dacă pentru anii pe care îi are Madonna arată spectaculos, mici detalii o dau de gol că nu mai este la fel de tânără. Cizmele pe care le poartă se pare că o strâng, iar pielea ei se vede destul de inestetic. Corsetul din latex pe care îl poartă îi face talie de viespe, însă se vede și burta care stă chinuită în corset.

FOTO: Instagram

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton