Legături încurcate între noul iubit al Mariei Sharapova, Pippa Middleton şi Meghan Markle

 Pirvu Cristina
.

Maria Sharapova are un nou iubit. Jucătoarea de tenis trăieşte de foarte puţin timp o poveste de dragoste. Nu ne dezamăgeşte nici de data aceasta, căci tânărul este milionar. La începutul acestui an au fost văzuţi împreună. Mai mult decât atât, bărbatul ar fi avut o legătură cu Meghan Markle, dar şi cu sora lui Kate, Pippa Middleton. 

Maria Sharapova a trecut se pare peste relaţia eşuată cu bulgarul Dimitrov şi s-a reorientat. Acum, jucătoarea de tenis s-a reîndrăgostit de un tânăr chipeş, cu multe milioane în conturi. La începutul acestui an, Maria Sharapova a ajuns la Los Angeles alături de Alexander Gilkes, fondatorul Paddle8, o companie care se ocupă de licitaţii cu obiecte de mare valoare. Este pentru prima dată când cei doi au fost văzuţi împreună. Alexander Gilkes are 39 de ani.

Bărbatul a fost căsătorit cu o creatoare de modă din New York care este bună prietenă cu Meghan Markle şi cea care i-a făcut cunoştintă actriţei cu Prinţul Harry. Se pare că şi rochia de mireasă a lui Meghan ar fi făcută de acest designer.

Legăturile cu familia regală britanică nu se opresc aici. Fratele lui Alex se pare că ar fi fost logodit cu Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge. Alexander, Prinţul Harry şi Prinţul William au urmat chiar şi aceeaşi şcoală de renume din Marea Britanie.

 

Maria Sharapova, suspendată pentru dopaj

Maria Sharapova a fost suspendată în 2016 pentru doi ani din tenis, după ce a fost găsită vinovată de dopaj.  Potrivit unui comunicat oficial al ITF, „Masha” se făcea vinovată de încălcarea articolului 2.1 al Programului Anti-Doping din Tenis.

Suspendarea Sharapovei a început pe data de 16 ianuarie 2016 şi s-a încheiat la începutul lui 2018.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton