Angela Similea s-a întors în România, la un an de când s-a mutat în America. Un eveniment important a pus-o pe drumuri la 70 de ani

 Dana Enache
.

Vestea că Angela Similea și-a lăsat în urmă cariera de-o viață și că se mută în America, la fiul ei, i-a șocat până și pe apropiații ei. Un eveniment important, însă, a determinat-o pe doamna muzicii ușoare românești să revină în țară.

După câțiva ani tumultuoși, multe critici și speculații, Angela Similea (70 de ani) a luat o decizie-șoc, în urmă cu un an. A lăsat totul în urmă, aparent fără regrete, și a decis ca, la vârsta de 70 de ani, să înceapă să trăiască liniștit în America, alături de fiul ei și familia acestuia. De atunci, nimeni n-a mai știut nimic despre îndrăgita artistă. Totul, până azi. Un eveniment important a convins-o pe Angela Similea să se întoarcă în România: lansarea cărții Titus Munteanu, un lord al micului ecran', scrisă de Octavian Ursulescu.

Angela Similea s-a întors în România după o absență de un an

Angela Similea s-a întors în România după o absență de un an

Cochetă, coafată și machiată așa cum o știm, îmbrăcată în haine moderne, Angela Similea a demonstrat în fața tuturor că eleganța nu are vârstă. Asaltată de jurnaliști, a refuzat să acorde un interviu, dar a făcut o declarație menită să spulbere toate speculațiile referitoare la vizita ei prelungită în America: „Nu m-am mutat definitiv acolo, România este și va rămâne țara mea', a spus artista, în cadrul discursului despre Titus Munteanu, protagonistul serii.

Diana Munteanu și Nadine s-au lansat la Școala Vedetelor, în urmă cu mai bine de 20 de ani

Diana Munteanu și Nadine s-au lansat la Școala Vedetelor, în urmă cu mai bine de 20 de ani

 

Titus Munteanu a fost susținut de toți elevii de la Școala Vedetelor

 

Diana Munteanu, Călin Goia, Nadine, Ultra TT, Mihaela Cernea și Dana Mladin, toți au răspuns prezent invitației de a-l susține pe Titus Munteanu, mentorul lor. Practic, toți cei enumerați au devenit celebri grație producătorului TV, care le-a deschis drumurile în lumea artistică, în urmă cu mai bine de două decenii. Semn că nu au uitat de unde au plecat și cine i-a ajutat, toți au asistat extrem de atenți la discurs, aplaudând la scenă deschisă. Interesant este faptul că Nadine și Călin Goia au venit amândoi însoțiți de copii, fiind o premieră, în acest sens.

Și Călin Goia a venit împreună cu fiul său, la eveniment

Și Călin Goia a venit împreună cu fiul său, la eveniment

 

Oana Pantazi

Foto: Dumitreu Angelescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton