Kylie Jenner - Un reality show scăpat de sub control

 Pirvu Cristina
.

Celor ce se gândesc că bogăţia e o binecuvântare le adresăm această poveste, care e ruptă din viaţă sau, mai bine zis, din reality show-ul personal al mezinei clanului Jenner-Kardashian. Cum, nu ştiţi cine sunt aceste personaje? Atunci ori nu trăiţi pe planeta Pământ, ori în ultimii zece ani aţi fost în comă!Vorbim aici despre nişte staruri din „carton pe care industria americană a showbizului se pricepe atât de bine să le fabrice, la ei până şi „piţiponceala având prefixul „glam. Dar haideţi să vedem cine este Kylie Jenner şi cum a ajuns ea în prim-planul presei tabloide şi nu numai.

DOUĂ MAME ŞI NOUĂ FRAŢI

Arborele genealogic al lui Kylie Jenner este, la ora actuală, destul de… instabil, dat fiind că provine dintr-o familie cu probleme. Nu vorbim aici despre faptul că are nouă fraţi şi surori, dintre care patru după mamă, patru după tată şi o singură soră „bună (Kendall), ci despre faptul că tatăl ei, după ce a făcut şase copii, şi-a dat seama că are o problemă de identitate sexuală şi s-a transformat în femeie. Pe scurt, Bruce Jenner, personalitate de televiziune şi fost atlet olimpic medaliat cu aur, a devenit Caitlyn Jenner, iar acum Kylie are în acte două mame. Iar dacă la asta adăugăm faptul că mezina clanului a trebuit toată viaţa să ţină pasul cu surorile mai mari şi deja celebre, dar şi cu faima părinţilor, aveţi deja tabloul complet al unei copilării dificile.

„NIMENI NU VOIA SĂ MĂ SĂRUTE!

În comparaţie cu surorile sale mai mari, deja trecute prin mâna chirurgului plastician, Kylie era un fel de „răţuşca cea urâtă a familiei, un motiv în plus să se simtă complexată, aşadar, la doar 16 ani, aceasta şi-a mărit buzele, doar pentru că… „în liceu am sărutat un tip care mi-a zis: «Ce buze mici ai!Dar să- ruţi bine!N-aş fi zis asta uitându-mă la buzele tale!. În doar trei ani însă, Kylie s-a transformat în sosia surorii sale Kim Kardashian, acestea ajungând să semene ca două picături de apă, ceea ce nu e neapărat flatant pentru mezină, fiindcă este cu 16 ani mai mică decât sora ei. Şi cum Kim are deja implanturi de silicon în sâni, fese augmentate şi o mulţime de alte „mici operaţii, ne temem că sora ei mai mică e deja pe jumătate „plastifiată… Dar nu degeaba reality show-ul ei se numeşte „Keeping up with the Kardashians, e clar că în familia asta nu ai încotro, trebuie să ţii pasul.

O TÂNĂRĂ DE MILIOANE

Are aproape 100 de milioane de urmăritori pe Instagram şi este idolul puştoaicelor din lumea întreagă, statut greu de atins, dar şi de menţinut, însă Kylie ştie mai bine ca oricine să rămână în atenţia publicului. În ciuda aparentei sale frivolităţi, tânăra câştigă milioane de dolari de pe urma afacerii sale cu produse cosmetice, face modeling, are colecţia proprie de bijuterii, haine şi poşete, a creat o colecţie de haine împreună cu sora ei Kendall şi îi vin bani frumoşi şi de pe urma reality show-ului familiei. În plus, se pare că de pe urma fiecărei postări publicitare de pe Instagram ar câştiga 100.000 de dolari, iar la un moment dat – se putea altfel? – s-a apucat şi de cântat… În aceste condiţii, mai miră pe cineva că mezina clanului are o casă de 12 milioane de dolari şi o colecţie impresionantă de maşini? Când a împlinit 18 ani, Kylie a primit de la Tyga, iubitul ei de atunci, un Ferrari 482, în valoare de „doar 320.000 de dolari, iar câteva luni mai târziu, şi-a lăsat fanii de pe Instagram fără grai pozându-se într-un Lamborghini Aventador SV Roadster, maşină ce costă în jur de 500.000 de dolari. Nimic din toate acestea însă nu avea să egaleze ultima veste despre viaţa personală a vedetei…

DOUĂ MAME ŞI DOI TAŢI?

Recent, familia Jenner-Kardashian a monopolizat din nou ştirile de prima pagină, veştile despre membrele clanului lăsând să se înţeleagă că acestea par să-şi fi propus să populeze planeta. Întâi a venit vestea despre sarcina lui Kim, care în scurt timp a fost „pasată spre o mamă-surogat, apoi s-a confirmat vestea că şi Khloe Kardashian este însărcinată, pentru ca abia apoi să vină bomba – Kylie, mezina familiei, în vârstă de doar 20 de ani, urmează să nască o fetiţă la începutul lunii ianuarie, în aceeaşi perioadă cu sora ei mai mare! Ca şi cum nu ar fi fost destul, se pare că doi bărbaţi îşi dispută paternitatea copilului lui Kylie – rapperul Tyga (27) şi iubitul ei actual, tot rapper şi tot de culoare, Travis Scott (25). Iar pentru ca finalul să fie cu adevărat apoteotic, cele mai recente zvonuri sunt de-a dreptul halucinante, dar, cunoscut fiind talentul familiei de a intra în scandaluri, nu imposibile – se zice că, de fapt, Kylie este mama-surogat aleasă de Kim, sora ei mai mare, pentru a-i aduce bebeluşul pe lume!Deocamdată, avem două mame şi doi taţi, asta în cazul în care istoria nu se repetă şi unul dintre ei îşi va descoperi o nouă identitate sexuală.

KylieKylie

Foto: Hepta, Northfoto 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton