Nu doar Vanessa Hudgens, ci și tu poți avea buze gotice seducătoare

 Cristescu Catalina
.

Buzele gotice conferă un plus de mister, de excentricitate, și te ajută să fii cu adevărat o apariție. Uite ce ai de făcut pentru un rezultat impecabil.

[gallery ids="2411465,2411472,2411471,2411470,2411469,2411468,2411467,2411466"]

Rujul gotic nu va arăta niciodată bine pe un ten nefinisat, așadar dă-te cu fondul de ten preferat, iar la ochi încearcă un machiaj nude cu gene dramatice.

Nuanța rujului se alege în funcție de subtonul pielii tale. Așadar un ruj foarte închis va arăta bine pe o piele închisă la culoare, măslinie, iar o piele deschisă, cu subton rece, va fi complimentată de un ruj gotic ceva mai soft.

Citește și:

Inspiră-te de la vedete și creează-ți un machiaj semnătură

Vrei să ai o piele fină și uniformă? Ce măști să folosești pentru ten, buze și mâini

Dacă ți se întinde rujul, evident tot look-ul va fi afectat. Desenează conturul buzelor cu un creion în aceeași nuanță cu a rujului, colorează cu creionul întreaga suprafață a buzelor și abia apoi aplică rujul.

Sărută un șervețel, aplică puțin pudră translucidă, dă-te iar cu ruj, sărută iarăși șervețelul. Dacă ieși în oraș for drinks, încearcă să bei folosind un pai, astfel încât să nu lași pe pahar urme de ruj, iar intensitatea nuanței să se piardă pe alocuri.

Culoarea închisă a rujului va evidenția orice probleme ale tenului, așadar dacă ai acnee, mai bine renunță la acest tip de ruj, și nu uita de epilarea părului facial.

Pentru a corecta eventualele abateri de la contur, cu o pensulă mică și precisă aplică fond de ten de jur împrejurul buzelor.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton