(P) 4 trenciuri la moda în această toamnă

 Pirvu Cristina
.

Zilele ploioase de toamna te fac sa-ti indrepti atentia catre trenciuri. Iata cateva variante numai bune de purtat in acest sezon.

 

Trenciurile sunt acele piese care pot face orice tinuta sa arate ultra stylish. Fie ca il alegi in varianta clasica, cu cordon, ori optezi pentru un model structurat ori loose fit, efectele vor fi aceleasi – vei obtine tinute sic si, in acelasi timp, vei fi protejata de vremea schimbatore de sfarsit de octombrie. Poti experimenta cu trenciul la nesfarsit, deoarece este o piesa versatila, pe care o poti integra in mai toate tinutele de zi. Inspira-te din variantele propuse de designeri ori alege-l pe cel care ti se potriveste din lista de mai jos.

 

 

Trenciul military

 

Acest trenci poate fi purtat fara retineri la birou ori in orice al context formal. Mixeaza-l cu o pereche de cizme cu toc jos ori cu pantofi sau ghete cu sireturi, de inspiratie masculina. Poarta-l cu materiale asemanatoare, cu polin tare ori bumbac gros si evita puloverele supradimensionate.

 

 

Shop now:

departmentstore.ro, 499,9 lei

 

 

Trenciul cu croi simplu

 

Croiul acestui trenci iti lasa libertatea sa il porti cu haine voluminoase ori slim-fit. Mai mult, il poti adauga la tinute office sau casual si, in general, poti experimenta foarte mult cu el. Poarta-l cu jeansi flare, de inspiratie 70s si cu camasi dintr-un bumbac tare.

Shop now:

departmentstore.ro, 449,9 lei

 

 

Trenciul din latex

 

Acest trenci e achiztia smart a sezonului. Nu numai cate va proteja in zilele ploioase, dar vei avea o aparitie ultra cool. Integreaza-l in tinute all red sau poarta-l cu double-denim, culoarea-vedeta a sezonului face minuni si in acest caz.

 

Shop now:

departmentstore.ro, 449,9 lei

 

 

Trenciul „bun la toate

 

Este trenciul tau de zi cu zi, piesa pe care o poti purta cel mai des in acest sezon. Practic, o poti purta cu orice tinuta. Este una dintre cele mai versatile piese cu putinta, asa ca ar trebui sa profiti de acest aspect la maximum.

Shop now:

departmentstore.ro, 379,9 lei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton