Kim Kardashian va apela la o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil

 Popescu Alexandra
.

Kim Kardashian va apela la o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil, după ce intervenția chirurgicală la nivelul uterului pentru a încerca să rămână din nou însărcinată nu a avut succes.

În cadrul show-ului de televiziune „Keeping Up With The Kardashian', Kim a ajuns la bisturiu pentru a repara o rană din uterul său. Aceasta a fost devastată după ce doctorul i-a spus că nu va fi în regulă pentru ea să mai aibă un alt copil după complicațiile pe care le-a avut cu North și Saint.

Kanye a fost nervos în ceea ce privește operația și se bucură că s-a terminat și sunt bine', le-a spus Kim surorilor ei, Kourtney și Khloe.

El își dorește mai mulți copii, așă că eu și Kanye căutăm alte opțiuni și vom vedea ce este confortabil pentru noi', a mai adăugat vedeta.

Se pare că Kim își dorește să apeleze la o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil.

Înclin către acestaă opțiune și vreau să încerc. După ce am vorbit cu Kanye cred că mereu am știut ca mama surogat este o opțiune, dar nu m-am gândit că poate fi o opțiune reală. Acum simt că asta este realitatea mea. Simt că o mamă surogat este cu adevărat singura opțiune pentru mine', a mai spus Kim în timpul emisiunii.

Se pare că și fetița ei, North, în vârstă de 3 ani, își mai dorește o soră. Întrebată de vedetă dacă vrea ca mama sa să mai aibă un copil, cea mică a zis că mai vrea o fetiță.

Kim Kardashian și Kanye West sunt căsătoriți din anul 2014 și au împreună doi copii: North (3 ani) și Saint (1 an).

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Kim Kardashian și Kanye West se pregătesc pentru cel de-al treilea copil

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton