Daniel Craig - revine în rolul lui James Bond!?

 Popescu Alexandra
.

Deși, în 2015, Daniel Craig a spus că renunță la rolul lui James Bond, se pare că acesta ar putea reveni în pielea pesronajului care l-a consacrat într-o nouă parte.

Fanii deja făceau speculații cine va fi noul Bond, după ce Craig a fost foarte vehement și a spus că nu va mai juca vreodată acest rol. Deși nu mai exista nicio speranță din partea lui, se zvonește că actorul se gândește foarte serios la o revenire în rolul agentului 007.

Potrivit Page Six, Barbara Broccoli, producătoarea francizei Bond, a spus că „l-am convins pe Daniel Craig să mai facă încă un film cu Bond'. În plus, se pare că cei doi scenariști ai seriei James Bond, Neal Pervis și Robert Wade, s-au apucat deja să scrie scriptul, iar producția va începe când Craig va da acceptul final și dacă va face asta.

Este al lui cu siguranță. Du-te și joacă omule!', a spus Pierce Brosnan, care a jucat ultimul rol al agentului secret în 2002, scrie Vogue UK. Și Brosnan nu este singurul care îl sprijină pe Craig. Se pare că și Naomi Harris a spus la începutul anului că pariază pe întoarcerea actorului.

Chiar nu cred că au renunțat la Craig. Cred că există o șansă mare ca Daniel să se întoarcă. Cred că este prea devreme să se gândească la alte persoane în rolul acesta. Dacă ar fi să pariez, pe el aș face-o!', a spus Naomi.

Daniel Craig (49) a debutat în rolul lui James Bond în anul 2006, în „Casino Royale'. După „Spectre', acesta a anunțat că se retrage și că nu mai vrea să audă de acest personaj, care, de altfel, l-a făcut celebru.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Daniel Craig, înconjurat de fetele Bond, la Londra

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton