Jennifer Aniston – Super sexy pe covorul roşu într-o rochie din piele

 Florentina Liutic
.

Cel de-al treilea sezon al serialului The Leftovers' a avut avanpremiera la Hollywood în prezenţa actorilor principali.

 

Justin Theroux a păşit pe covorul roşu alături de Jennifer Aniston, soţia lui, iar cei doi au reuşit să capteze întreaga atenţie. Au fost un cuplu foarte glam, el, elegant într-un costum negru, accesorizat cu o cravată neagră, iar ea foarte sexy într-o rochie neagră, scurtă, din piele.

 

Rochia asimetrică şi foarte mulată i-a venit perfect lui Jennifer care la 46 de ani afişeaza în continuare o forma fizică de invidiat.

 

În fata fotografilor prezenţi la avanpremieră, Justin şi Jennifer nu au ezitat să-şi afişeze dragostea, gesturile tandre dovedind cât de puternică este relaţia lor. În 2015, la lansarea sezonului 2, cuplul bifa prima apariţie publică după căsătoria lor surpriză de la reşedinţa din Bel Air.

 

Foto: Hepta

 

Jennifer Aniston și Justin Theroux au fost unul dintre cele mai carismatice cupluri de la Hollywood.Jennifer Aniston și Justin Theroux au fost unul dintre cele mai carismatice cupluri de la Hollywood.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton