Îndrăgostită din nou! Cine este noul iubit al lui Catrinel Sandu

 Stamen Diana
.

După ce a fost înșelată de Gabriel Trifu, Catrinel Sandu și-a refăcut viața și iubește din nou. Vedeta este fericită în Statele Unite ale Americii, alături de cele două fetițe, dar și de noul bărbat din viața ei. Cel mai probabil, mulți dintre voi v-ați întrebat cine este noul iubit al lui Catrinel Sandu și cu ce se ocupă, având în vedere că aceasta încă îi ține chipul ascuns.

Catrinel Sandu s-a mutat din casa în care locuia cu Gabriel Trifu, iar acum locuiește împreună cu cele două fetițe ale sale, potrivit click.ro. Vedeta este fericită pentru că l-a întâlnit pe iubitul ei, care a reușit să o facă din nou fericită. Potrivit informațiilor apărute în presă, noul iubit al lui Catrinel Sandu este medic stomatolog, ba chiar are și propria clinică în Statele Unite ale Americii. Bărbatul i-a cunoscut și cele două fiice, iar relația dintre ei pare a fi una foarte bună.

Vedeta este cea care a ales să posteze fotografii cu bărbatul din viața ei pe rețelele de socializare. Chiar dacă și-a asumat și și-a expus relația, Catrinel Sandu nu i-a arătat până acum fața iubitului ei.

Catrinel Sandu și noul iubit

Catrinel Sandu și noul iubit

Amanta soțului ei a sunat-o pe Catrinel Sandu

Se pare că noua iubită a fostului ei soț a sunat-o pe Catrinel Sandu și a anunțat-o de existența ei. Amanta ar fi sunat-o pe bebelușă și i-ar fi zis: 'Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine'. Catrinel Sandu a fost șocată și nu și-ar fi imaginat nicio clipă că Gabriel Trifu o înșală de atât timp.

Citește și: Fotografii uitate cu Catrinel Sandu din arhiva VIVA! Cum au schimbat-o problemele prin care a trecut

Catrinel Sandu și-a anunțat divorțul

„Fiecare sfârşit de an este o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru este mai mult de atât. Este încheierea unui capitol important din viaţa mea. După separarea de mai bine de un an de zile, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări!', este mesajul pe care Catrinel Sandu l-a transmis.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton