Paula Seling a slăbit. Se mândreşte acum cu o siluetă de invidiat

 Pirvu Cristina
.

Paula Seling a slăbit mai multe kilograme. Este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi care pare că s-ar fi luptat cu câteva kilograme în plus în trecut. Vedeta a luat atitudine şi acum are o siluetă de invidiat, este pregătită pentru costumul de baie! Iată transformarea cântăreţei!

Paula Seling a reuşit să dea mai multe kilograme jos. Până acum ceva timp, în apariţiile publice pe care le-a avut, părea că se luptă cu câteva kilograme în plus. Le ascundea însă sub rochiile vaporoase şi arăta perfect. Se ferea de ţinutele mulate, de cele care îi puneau formele în valoare. Iată că acum, cântăreaţa s-a ambiţionat, a adoptat un stil de viaţă sănătos.

Le-a arătat de curând fanilor faptul că merge la sală de mai multe ori pe săptămână, face diverse exerciţii pentru a slăbi şi pentru a se menţine în formă.

„Ce, dacă trag la sala crezi că iau mai puțin delicat, notele înalte? 😂
Lăsând glumă, sala de sport e unul din locurile unde mă simt foarte bine. „, a scris Paula pe Facebook.

Paula Seling merge des la sală

Paula Seling merge des la sală

În comparaţie cu apariţiile din 2017, se poate observa cu ochiul liber că vedeta s-a transformat, a dat jos mai multe kilograme . În trecut, se poate vedea în poză, Paula purta rochii negre, vaporoase şi destul de sobre. Se vede că acum este mai îndrăzneaţă, are o siluetă de invidiat şi îşi permite să poarte rochii scurte, mulate pe trup.

Transformarea spectaculoasă a Paulei Seling

Transformarea spectaculoasă a Paulei Seling

Paula Seling, declarație surprinzătoare despre stilul său de viaţă

Cântăreața a dezvăluit faptul că nu mănâncă deloc carne, asta chiar dacă uneori poate organismul îi cere proteină animală.

'Neavând totuși o dietă omnivoră cred că am anumite carențe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun.Ne asumăm decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când pește. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor și a felului în care se tratează animale de consum,' recunoaște Paula Seling.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton