Îţi aduci aminte de OMAR, câştigătorul primului sezon"Next Star"? Cântăreţul a lansat o piesă în arabă şi spaniolă

 Pirvu Cristina
.

OMAR, câștigătorul Next Star 2013, lansează single-ul și clipul „Por tu amor'. Piesă, cu versuri în limba arabă și spaniolă, este compusă de Sergiu Ene, Lucian Darie, Enri Demi, Sebastian Badiu, Ahmad Arnaout și Carlitos. În regia Isabellei Szanto, clipul redă în imagini fresh un mix de elemente orientale și europene.

„Piesă ‘Por Tu Amor este produsă în studiourile ‘Sună Bine de către Sergiu Ene și Lucian Darie. Versurile piesei sunt scrise de Carlitos împreună cu tatăl meu, Ahmad Arnaout. Este o piesă de care sunt mândru și în care m-am implicat în totalitate. Poți ascultă „Por tu amor' în timp ce stai la masă cu familia sau la o petrecere, oricând și oriunde', mărturisește OMAR.

Filmările au durat aproape 24 de ore, iar OMAR a fost nevoit să își înfrângă fricile și să aibă că animal de companie un șarpe.„Șarpele a fost centrul atenției, toate fetele de pe platou au fost impresionate și s-au bucurat de el. Știam că la un moment dat va trebui să am o „discuție' cu el la cadru, s-a relaxat și a stat în cel mai bun unghi al sau', adaugă amuzat tânărul artist.

Omar a devenit celebru în 2013

Deși are doar 18 ani, Omar Arnaout a cucerit pentru prima oară publicul din România în 2013, când a câștigat primul sezon al concursului Next Star. Omar și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă și a studiat pianul și vioara la liceul Dinu Lipatti din București. Până în prezent, artistul a lansat „Yalla Habibti', „Beautiful Life' și „I Love You', piese de succes care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Foto:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton