Cui i-a spus Meghan Markle prima dată că este însărcinată, înainte ca Familia Regală să afle

 Stamen Diana
.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt foarte fericiți. Ducii de Sussex așteaptă primul lor copil și au fost foarte discreți cu sarcina. Ei bine, înainte ca Familia Regală să afle că Meghan Markle este însărcinată, aceasta i-a spus altei persoane despre copil.

Meghan Markle va fi mamă pentru prima dată. În urmă cu câteva zile, Palatul Kensington a anunțat că Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă primul lor copil. Cuplul a dat marea veste Familiei Regale la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank, evenimentul a avut loc pe data de 12 octombrie. Se pare că cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, Jessica Mulroney, a știut că aceasta este însărcinată de câteva luni. Potrivit presei internaționale, Meghan Markle s-a confesat prietenei sale când aceasta a vizitat-o în Toronto, în luna august, potrivit popsugar.co.uk.

Meghan și Jessica sunt prietene de când actrița din Suits s-a mutat din L.A. la Toronto pentru filmări. Nu doar că Jessica Mulroney a fost domnișoară de onoare la nunta Ducesei de Sussex, dar aceasta adoptă stilul lui Meghan Markle din când în când. Meghan și Harry sunt în tur regal în Australia, iar Jessica și soțul ei, Ben Mulroney, i-au însoțit la câteva opriri.

Jessica și Meghan

Jessica și Meghan

Citește și: Meghan Markle a primit un cadou inedit de la un copil, în Australia. Ducesa de Sussex a fost impresionată

Citește și: Ce reacție au avut părinții lui Meghan Markle la aflarea veștii că Ducesa este însărcinată

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton