[EXCLUSIV] INNA "Niciodată nu am calculat câţi bani am făcut din muzică"

 Adina Rosetti
.

Inna are 9 milioane de fani pe Facebook, este cel mai bine vândut artist Universal Music al momentului, în Turcia şi în Spania i-a surclasat pe Rihanna şi Black Eyed Peas, însă mărturiseşte că nu a numărat niciodată banii câştigaţi din muzică. Luana Dăneţ a aflat ce se ascunde în spatele acestor performanţe incredibile.

 

INNA_VIVA_2

Într-o dimineaţă perfectă de vară, ne-am dat întâlnire cu Inna la ieşirea din Bucureşti. Urma o zi fierbinte de shooting, iar toate detaliile erau bine puse la punct: un motor nou-nouţ Harley-Davidson ne aştepta, iar stylingul conceput de Roxana şi Dom­nica promitea să încingă imaginaţia întregii echipe. Cu tot optimismul nos­tru, când am ieşit afară pentru prima fotografie, a început o ploaie torenţială. Situaţia s-a repetat fără excepţie de fiecare dată când eram gata să schimbăm cadrul. În aceste condiţii, mărturisesc că m-aş fi aşteptat ca Inna să îşi piardă răbdarea, mai ales că toc­mai se întorsese de la un concert din Antalya şi urma ca după şedinţa foto să intre în studio să înregistreze! Nu numai că nu s-a plâns nici o secundă, dar până nu a fost convinsă că totul este perfect, nu s-a putut relaxa deloc.

INNA_VIVA

Inna, îţi mulţumesc că ai rezistat la şedinţa foto care, din cauza ploii, a durat 8 ore. Cum te-ai simţit?

M-am simţit foarte bine şi m-am bucu­rat să lucrez alături de o echipă de profesionişti. Vă mulţumesc tuturor pentru un shooting extraordinar care mie mi-a plăcut şi sper să le placă şi cititorilor revistei VIVA! (zâmbeşte)

 

Costumul de baie de pe copertă este super cool. Care este povestea lui? Ştiu că l-ai cumpărat iniţial pentru altceva…

Da, acest costum a fost cumpărat pentru clipul „More than Friends' pe care l-am filmat anul trecut în octombrie, în Los Angeles. Din păcate, coletul din România nu a ajuns la timp în L.A., aşa că a trebuit să improvizez şi să fac shopping rapid aco­lo, sfătuindu-mă pe e-mail cu stilistele mele. Şi pentru că mi-a plăcut mult, m-am bucurat să îl pun în evidenţă în shooting-ul pentru VIVA!

 

Ai o bucurie incredibilă de a poza. Aşa ai fost dintotdeauna sau totul a venit odată cu succesul?

La început nu eram la fel de obişnuită cu şedinţele foto şi bineînţeles că aveam emoţii mari, eram mai stresată şi poate nu de fiecare dată reuşeam să îmi intru în rol aşa cum ar fi trebuit. Cu timpul însă, făcând tot mai multe fotografii, mă simt mult mai relaxată, îmi place să încerc stări diferite, look-uri noi, expresii diverse şi sper ca de la shooting la shooting, fotografiile să fie tot mai bune.

 

Ai acceptat să te întinzi pe nisipul ud fără nici o problemă, deşi era destul de frig. Tu chiar nu ai aere de vedetă?

Îmi place ca oamenii cu care lucrez să fie profesionişti şi să îşi facă treaba până la capăt. De aceea, fac şi eu tot ceea ce ţine de mine pentru ca proiec­tele în care mă implic să iasă impecabil

TIBI_CLENCI_INNA_VIVA_AUGUST_2013_8348

Aseara te-ai întors din Turcia, unde numele Inna este la fel de iubit ca numele Hagi. Spune-mi cum i-ai făcut pe cei de la Turkish Airlines să întârzie avionul ca să ajungi în timp util înapoi în România şi să putem să facem acest shooting.

Da, a fost o întâmplare foarte amu­zantă pentru care le mulţumesc fanilor mei din Turcia. (râde) Mă grăbeam foarte tare să prind avionul, era trafic, aveam şanse foarte mici să ajung la timp şi eu am scris pe Twitter şi Insta­gram că sunt sigură că voi pierde avio­nul. Fanii mei au văzut, au sunat la Turkish Airlines şi le-au spus să mai întârzie puţin avionul pentru că urmează să ajung eu la aeroport să zbor spre Bucureşti. Le mulţumesc foarte mult, datorită lor am ajuns la shooting-ul VIVA. (râde)

Ai putea să ai propriul tău avion. De ce apelezi la cursele de linie?

Mă simt în siguranţă atunci când zbor comercial, îmi place să zbor şi cu alţi oameni, în afară de colegii mei. M-am obişnuit aşa şi nu cred că voi schimba ceva curând în acest sens.

TIBI_CLENCI_INNA_VIVA_AUGUST_2013_8133

Continui să fii mai populară în Mexic sau în Spania decât în România. Piaţa din România este în continuare prea mică pentru un nume atât de mare?

Nu ştiu dacă piaţa din România este prea mică, ştiu doar că am foarte mulţi fani în ţara mea pe care îi iubesc şi cărora le mulţumesc, pentru că îmi sunt alături şi îmi scriu pe Twitter şi Facebook când sunt departe. Mă bucur să îi ştiu aproape de mine.

Stai numai două zile în România şi pleci din nou. Ce faci în acest timp?

De fiecare dată când plec din ţară, am concerte sau emisiuni şi show-uri de promo la diverse radiouri din Europa. Acum, am avut concert în Macedonia, Tarragona şi Ibiza.

Mai ai timp de prieteni? Ai mai pier­dut din prieteni de când eşti celebră?

Prieteniile adevărate, construite în timp, nu au cum să piară, indiferent cât de rar te vezi cu oamenii dragi. Şi când sunt plecată, ţin legătura la telefon şi pe Internet cu prietenii şi mă bucur să îi simt aproape şi să îi revăd când vin în România, am nevoie de această energie pe care o primesc de la ei.

Cine este persoana care îţi este cel mai aproape în toate călătoriile tale?

În afară de tour manager şi cei doi dansatori, călătoresc mereu cu cea mai bună prietenă, Anca.

Ai milioane de fani în toată lumea. Se întâmplă, totuşi, să ai momente în care te simţi singură?

Nu mă simt singură niciodată, pentru că, atunci când sunt plecată în turneu, sunt împreună cu echipa mea, când re­vin în România, am familia şi prietenii aici şi sunt mereu înconjurată de oa­menii care contează pentru mine. Când simt nevoia unei pauze de rela­xare, plec în vacanţă câteva zile şi mă întorc cu bateriile încărcate.

Te-am văzut plângând când semnai autografe pentru fanii tăi. Ce simţi când milioane de oameni îţi scan­dează numele?

Mă emoţionează şi mă bucură iubirea lor şi cred că nu există lucru mai fru­mos pentru un artist decât să simtă căldura şi iubirea fanilor. Este un sen­timent pe care nici nu cred că ştiu să îl exprim în cuvinte şi pe care mi-aş dori să îl simţiţi şi voi. Sunt fericită pentru ce mi se întâmplă, le sunt recunoscătoare fanilor pentru dragos­te şi suport. Fără ei, club-rockerii mei, nu aş fi ce sunt astăzi.

TIBI_CLENCI_INNA_VIVA_AUGUST_2013_7731

În 2011, aveai 2 milioane de fani pe Facebook, iar acum ai 9 milioane. Cât ai muncit pentru asta?

Şi mă bucur foarte mult pentru fiecare fan în parte de pe pagina mea de Face­book! E o muncă susţinută şi continuă a unei echipe întregi cu care lucrez şi căreia îi mulţumesc pentru tot ce fac pentru mine. Ne gândim de fiecare dată împreună ce surprize să le mai pregătim fanilor mei şi ce piese să mai înregistrăm şi toate lucrurile acestea contează.

Eşti pe primul loc în Turcia şi în Spania, mai sus decât Rihanna sau Black Eyed Peas! Nu te ameţeşte acest succes?

Nu mă ameţeşte, ci mă motivează şi mă face să îmi doresc şi mai mult. Pen­tru că ştiu că se poate şi mai bine şi e loc să ajung şi mai sus. (zâmbeşte)

 

Citeşte continuarea interviului cu INNA în pagina următoare!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton