RED ANGUS STEAKHOUSE

 Adina Rosetti
.

Lângă Curtea Veche, ferit de agitaţia străduţelor din jur, Red Angus Steakhouse reprezintă o experienţă unică, oferită de decorul American inspirat, fripturile din carne de vită si concerte de blues care te transpun pe malurile fluviului Mississippi.

 

Sunt îndrăgostită de blues, de acea muzică plină de suflet născută acum mai bine de un secol în inima comunităţilor afro-americane de pe malul fluviului Mississippi. Cum prietenii îmi cunosc nu doar apetitul muzical, ci şi cel pentru localuri noi, m-au adus într-o seară la Red Angus Steakhouse. Restaurantul este realizat după un concept american şi se află chiar vizavi de Curtea Veche. Decorul este meritul arhitectului Cristian Corvin care, împreună cu proprietarii, a adus spiritul american în mijlocul Bucureştiului.

În ton cu preferinţele clienţilor, majoritatea străini şi buni cunoscători ai conceptului de steakhouse, interiorul are o atmosferă relaxată la care contribuie şi elementele de decor naturale. Pereţii sunt acoperiţi de lemn recuperat de la câteva hambare demolate din Maramureş ce datau din 1899, cărămida este luată de la Feteşti, tamburi adevăraţi au fost transformaţi în mese, motociclete fabricate în anii 30 sunt expuse pe pereţi, iar la barul de jos poţi sta pe o şa autentică, cumpărată de la o herghelie. În plus, mulţi clienţi vin aici cu familia, iar copiii nu se plictisesc, pentru că au la dispoziţie un flipper funcţional. Noi am avut noroc şi am găsit loc la cele mai căutate mese, cele de lângă geam, la etaj, de unde poţi vedea pitorescul muzeu Curtea Veche. Aici am răsfoit meniul, care conţine specialităţi din carne certificată USDA Choice, al doilea calificativ din lume pentru carnea de vită, şi carne de Uruguay, salate şi burgeri.

Am comandat King Arthurs T-Bone Steak, o minunăţie de friptură fragedă şi suculentă care a venit chiar când Marcian Petrescu şi Trenul de Noapte urcau pe scenă şi îşi începeau concertul de blues. Până să vină desertul, Daiquiry Supreme, o cremă fină de ciocolată şi căpşuni, mă îndrăgostisem deja de acest loc unde am gustat o delicioasă friptură şi am ascultat cel mai frumos blues din Bucureşti.

 

 

Andreea Răducan: „Este un restaurant elegant, cu mâncare foarte bună! Eu sunt mare amatoare de dulciuri, iar sufleul de ciocolată de aici îl recomand tuturor. Oamenii sunt drăguţi şi serviciile de calitate. Din toate punctele de vedere, e un restaurant de nota 10!

 

ANDREEA RADUCANANDREEA RADUCAN

 

STRADA FRANCEZĂ NR. 56

 

RALUCA TAMAŞ

Foto ARMAND IONESCU 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton