Ilinca Vandici - prima apariție la tv de când a devenit mamă. Iată cum arată vedeta și ce spune despre problemele de la naștere!

 Popescu Alexandra
.

Ilinca Vandici a născut, duminică, un băiețel perfect sănătos, iar acum, la doar câteva zile de la naștere, vedeta nu a putut sta departe de camerele de filmat, așa că a apărut pentru prima dată de când a devenit mamă la tv.

Într-un interviu pentru emisiunea Teo Show, Ilinca a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut la naștere, dar și despre cât de fricită este în postura de mamă.

„Gângureşte… nu ştiu dacă asta înseamnă că îi place foarte tare la TV sau că nu-i place la TV! Încă descoperim, o să descoperim pe parcurs O iubeşte cu siguranţă pe Teo şi sigur va iubi toată echipa „Bravo, ai stil!”, pentru că este primul bebeluş „Bravo, ai stil!”, este un bebeluş stilat, cuminte, foarte sănătos!', a declarat Ilinca.

Vedeta „Bravo, ai stil!' era hotărâtă să nască natural, dar pe ultima sută de metri a fost nevoită să apeleze la cezariană. Ilinca a povestit că a căzut de acord cu doctorul ei să facă cezariană pentru că bebelușul crescuse foarte mult în ultima lună, ajungând la aproape 4 kilograme, și avea cordonul ombilical în jurul gâtului.

Citește și: Magda Vasiliu a anunţat ca băieţelul ei suferă de cancer. Mesajul cutremurator al mamei

„Am fost conştientă pe tot parcursul intervenţiei şi da, l-am văzut în secunda doi când a venit pe lume! Am avut şi am trăit cea mai mare emoţie din viaţa mea, niciodată n-am simţit aşa ceva, a fost un plâns cu fericire, cu descărcare, cu emoţie! Cred că doar mamele sunt cele care pot înţelege care a fost emoţia pe care am trăit-o în momentul în care l-am văzut şi mi s-a spus că este sănătos! El este îngerul meu!', a mai spus vedeta.

Soțul, Andrei, și sora i-au fost alături pe toată durata intervenției și au filmat tot momentul.

„Tati e foarte emoţionat şi foarte fericit! De câteva zile este aşa în transă! Pleacă de la spital şi se întoarce în următoarele 20 de minute şi spune că mai vrea să-l mai vadă o dată, pentru că nu ştie dacă l-a văzut suficient de bine!', a mai mărturisit Ilinca.

Alexandra Popescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton