Adi și Sandra Mutu se pregătesc de nuntă. Iată câți invitați vor avea și ce va purta Sandra!

 Popescu Alexandra
.

Adrian și Sandra Mutu se pregătesc de nuntă, dar și de botezul micuțului Tiago. Mai este foarte puțin până la marele eveniment, așa că că au început să pună la punct ultimele detalii.

Sandra și Adi sunt foarte emoționați când se gândesc la nuntă, iar Sandra abia așteaptă să îmbrace rochia de mireasă. Însă cum va arăta nici ea nu știe pentru că nu s-a decis încă ce va purta.

„Mai este puţin timp. Facem şi noi nunta şi botezul. Avem emoţii, cred că fiecare persoană care se apropie de un asemenea eveniment are emoţii. Sperăm că total va fi frumos şi bine. Vor exista mai multe rochii, dar nu sunt chiar atât de sigură ce voi purta', a spus Sandra într-un interviu pentru emisiunea „Agenția VIP' de la Antena Stars.

Citește și: Ilinca Vandici – prima apariție la tv de când a devenit mamă. Iată cum arată vedeta și ce spune despre problemele de la naștere!

Și dacă până acum s-au bucurat de o vacanță în doi, se pare că în viitorul apropiat Sandra și Adi își vor lua gândul de la un alt concediu. Micuțul Tiago le ocupă o mare parte din timp, chiar dacă au ajutor din partea părinților și a bonei, iar planurile de nuntă și botez sunt destul de solicitante.

„Am o armată întreagă pentru micuţul Tiago. E mult mai cuminte acum. E mai cuminte pe zi ce trece. (…) E greu de spus despre vacanţe. Până în iarnă nu se prevede nicio vacanţă, suntem mult prea încărcaţi, mai ales Adi. Deocamdată nu avem lista cu invitaţi. În jur de 3-400 de invitaţi. Vom vedea, poate mai mult', au mai mărturisit cei doi.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton