(P) Menține-ți pielea hidratată chiar și în cele mai toride zile cu Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate de la Clinique

 Popescu Alexandra
.

Lucrezi la birou și ai un program de 8 ore care se tranformă, adeseori, în 12? Rutina zilnică și agitația ne fac să uităm că avem nevoie să ne hidratăm, iar pielea noastră pierde până la jumătate de litru de apă la fiecare 8 ore de lucru. Din fericire, am găsit soluția! Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate de la Clinique ne ajută să ne hidratăm pielea chiar și în cele mai agitate zile din viața noastră.

Obișnuiești să mergi la sală înainte sau după ce pleci de la birou? Potrivit studiilor, corpul nostru pierde aproximativ un litru de apă în 45 de minute de antrenament, de aceea Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate de la Clinique reprezintă o explozie de hidratare ce oferă o senzație fresh și revigorantă.

Ai băut 8 pahare de apă astăzi? Corpurile noastre pierd apă tot timpul așa că este recomandat să bem cel puțin 8 pahare de apă pe zi. De obicei nu respectăm această regulă, iar pielea noastră are cel mai mult de suferit. De aceea Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate de la Clinique îți rehidratează pielea cu până la 179% și reține apa necesară pielii până la 65% timp de 24 de ore. Practic, Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate de la Clinique face cam jumătatea din munca ta. În plus, după ce îl aplici, pielea devină mai fină.

Deși poate fi comparat cu o cremă hidratantă, noul Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate de la Clinique este ceva unic în hidratarea pielii: consistența de gel apoasă, ultra-lejeră, îți va oferi o senzație unică, care va crea dependență. Este mai mult decât un produs hidratant, este o supradoză de hidratare!

Știai că în timpul unui zbor cu avionul de 7 ore pierzi aproximativ jumătate de litru de apă? Evită deshidratarea pielii și aplică Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate de la Clinique care va ridica nivelul de hidratare instant cu 179%. Mai mult, conține acid hyaluronic, un ingredient cheie, care poate reține apă de 1000 de ori cât greutatea lui.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton