Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Relaţia s-a terminat brusc

 Pirvu Cristina
.

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. După aproximativ doi ani de relaţie, celebrităţile au decis să pună punct poveştii lor de iubire. Au trăit intens, au învăţat multe împreună, dar acum au decis să o ia pe drumuri separate. Mesajele lor de despărţire sunt emoţionante!

Cele două vedete au anunţat în mediul online faptul că nu mai formează un cuplu. O veste total neaşteptată mai ales că nu au dat de bănuit mai deloc că vor ajunge aici. Zayn Malik a postat un mesaj pe Twitter în care a clarificat situaţia.

„Eu și Gigi am avut o relație incredibil de semnificativă, plină de iubire și distracție și am un enorm respect și multă adorație pentru ea ca femeie și prietenă. Are un suflet minunat. Sunt recunoscător tuturor fanilor care ne respectă decizia și intimitatea în aceste momente dificile. Ne-am fi dorit să aflați această veste întâi de la noi. Vă iubim, a scris Zayn Malik pe contului de Twitter.

Mesajul lui Gigi Hadid de despărţire

„Declarațiile de după despărțire par mai mereu impersonale pentru că nu ai cum să transmiți prin cuvinte tot ceea ce doi oameni trăiesc împreună timp de câțiva ani… nu doar într-o relație, ci în viață în general. Sunt etern recunoscătoare pentru dragostea, timpul petrecut și lecțiile de viață pe care eu și Z le-am împărtășit împreună. Îi doresc numai bine și voi continua să-l susțin ca pe un prieten pentru care am un mare respect și o mare iubire. Cât despre viitor… orice este scris să se întâmple, se va întâmpla, a notat fotomodelul.

Gigi Hadid şi sora sa au pozat goale

Gigi și Bella Hadid, au pozat goale pentru Vogue, varianta britanică. Deși cele două supermodele arată extrem de sexy în outfituri Versace, într-o copertă dublă, nu aceasta a fost cea care a atras atenția tuturor, ci o fotografie alb-negru, din interiorul revistei, în care Gigi și Bella au pozat în costumul Evei. Nuditatea lor este reprezentată însă într-un mod extrem de artistic, surorile arătând spectaculos, în pofida faptului că nu sunt ajutate de niciun fel de accesorii. Priveşte aici imaginile provocatoare.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton