Irina Columbeanu, supărată și dezamăgită: ”E oribil. Nu înțeleg de ce”

 Stamen Diana
.

Irina Columbeanu este foarte supărată după ce contul ei de Instagram a fost închis. Fetița Monicăi Gabor avea peste 60.000 de urmăritori pe social media, iar acum numărul acesta este doar o amintire pentru ea. Irinuca și-a rugat prietenii să o urmărească pe noul cont, după ce cel vechi a fost închis.

Tot ce speră Irina Columbeanu este să-și recâștige urmăritorii pentru că numărul lor nu era deloc mic. Fiica Monicăi Gabor nu se aștepta deloc la această situație pe care nu știe cum să o rezolve. 'Vreau să vă anunț ceva foarte important. Instagram mi-a închis contul. Vă rog să mă urmăriți pe noul meu cont. Sper să recâștig toți urmăritorii. Nu mă mai lasă să intru în acel cont. Nici nu înțeleg de ce. Chiar vreau să-mi recâștig urmăritorii. E oribil. Nu înțeleg de ce.', a spus Irina  Columbeanu.

Contul de Instagram al Irinei Columbeanu a fost închis

Fetița lui Irinel Columbeanu a anunțat pe canalul său de youtube despre situația neplăcută prin care trece. Irinuca nu înțelege de ce i s-a întâmplat acest lucru și roagă persoanele care știu să rezolve această problemă să o ajute și pe ea. Irina le-a spus urmăritorilor săi de pe youtube care este noul cont de pe Instagram unde o pot urmări.

După multe ori, Irina Columbeanu și-a recuperat contul

Irina Columbeanu a fost ajutată de către mama ei pentru a-și recupera contul de instagram. La scurt timp după ce și-a recuperat contul, Irina a șters filmulețul pe care îl încărcase pe youtube, iar apoi a postat un mesaj pe Instagram. 'Îți mulțumesc foarte mult Monica Gabor că m-ai ajutat să-mi recuperez contul. L-am recuperat. Oricum, dacă se mai întâmplă ceva, am contul irina_llama. Dragi hateri sunteți chiar foarte 'maturi'. Ia să vedem noi câți followers aveți voi și după te iei de mine și îmi închizi contul așa că ești dobitoc. Dacă nu vă place de mine, plecați!', a scris Irina Columbeanu pe Instagram.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton