Flavia Mihăşan, presupusa iubită a lui Codin Maticiuc, vrea să devină mamă! "D-abia aştept!"

 Pirvu Cristina
.

Flavia Mihăşan îşi doreşte foarte mult să devină mamă! Vedeta a recunoscut asta chiar în direct, în emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”, acolo unde este asistentă! 

De o bună perioadă de vreme se zvoneşte că Flavia şi Codin Maticiuc ar trăi o frumoasă poveste de dragoste. Mai mult decât atât, există dovezi. Au fost surprinşi în Centrul Vechi împreună, iar apoi ar fi plecat în vacanţă, departe de România.

Flavia Mihăşan vrea să devină mamă

Asistenta emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani” a mărturisit la insistenţele colegului său, Dani Oţil, că îşi doreşte foarte mult un copil, dar ceva o împiedică.

„Mă gândeam la tine cum o să fie când o să ai 2, 3, 4 copii. Ştiti, leoaicele când curărţă un cartof ele curăţă THE Cartof, ăla e cel mai mişto cartof de pe planetă şi ele curăţă cel mai bine cartoful de pe pământ. Când îşi iau câine, deci câinele meu, nu vreau să credeţi că sunt nebună, dar câinele meu este altfel decât toţi câinii de pe planetă. (…) Acum mă gândesc la Flavia cu primul ei născut, când o să vină aici sau la azil, unde o să fim noi mutaţi. O să vină şi o să zică, băi, nu vreau să mă credeţi nebună, dar copilul meu… M-am uitat la ceilalţi copii în maternitate, nu sunt aşa.”, a spus Dani.

Flavia a reacţionat: „Doamne, abia aştept. Îmi vine acum să mă duc şi să cumpăr haine.”

„Nu mai bine faci un copil?”, a adăugat Dani.

„Dani, aş face, dar nu am timp. (…) Am ajuns să mănânc pastele de la Vlăduţ în trafic. Deci am ajuns să mănânc din bol, cu furculiţa în trafic pentru că altfel nu aş fi avut timp să merg să bag la spălat, ca după şcoală să le pun la uscat ca să pot să dorm. Când să mai fac şi copii? Tot în trafic.”, a spus răzând asistenta.

Flavia Mihăşan urmează cursuri de actorie

Dani Oţil a dezvăluit pe larg care este programul Flaviei şi se pare că este unul foarte încărcat. Mai mult decât atât, ea merge la cursuri de actorie. Este posibil ca Codin Maticiuc, fiind pasionat de film, să o fi convins şi pe iubita sa dansatoare.

„Flavia face nişte lucruri pe care unii oameni le fac de 60 de ani şi n-au murit. Vine la Neatza, unde stă lângă o hartă şi dansează de trei ori, apoi merge la nişte obosite de repetiţii, după aia merge la un fel de şcoală, dar n-au pix şi bănci şi le zice Dragoş Bucur cum să se uite la un perete ca un actor.”, a declarat acesta.

„Durează de la 6 la 10.”, a dezvăluit Flavia.

Foto: Colaj

Cristina Pîrvu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton