După ce a fost înlocuită definitiv de Bianca Drăgușanu, șefii i-au făcut o promisiune Gabrielei Cristea

 Stamen Diana
.

După ce Gabriela Cristea ar fi fost scoasă din cărți în ceea ce privește emisiunea 'Te vreau lângă mine', șefii prezentatoarei TV i-au făcut o promisiune. Bianca Drăgușanu este cea care a înlocuit-o definitiv pe vedetă în show, iar asta nu i-a picat deloc bine vedetei.

Cât timp Gabriela Cristea s-a aflat în concediu de maternitate, partenera lui Victor Slav a fost la cârma emisiunii pe care o modera vedeta. Se pare că șefilor de la Kanal D le-a plăcut atât de mult de Bianca Drăgușanu încât au decis să o păstreze definitiv.

Decizia pe care șefii au luat-o nu a fost deloc pe placul Gabrielei Cristea, iar acesta nu ar fi lăsat lucrurile așa. Se pare că Gabrielei Cristea i-ar fi promisă o nouă emisiune, după ce aceasta va termina cu concediul de maternitate, dar și cu botezul micuței Victoria, potrivit spynews.ro. Și asta nu este tot! În joc ar putea reveni și Tavi Clonda împreună cu trupa lui, însă acum rămâne de văzut ce se va întâmpla și la ce emisiune îi vom putea urmări pe cei doi.

Reacția Gabrielei Cristea după a aflat că a fost înlocuită definitiv

După ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu rămâne definitv la cârma emisiunii 'Te vreau lângă mine', Gabriela Cristea a transmis un mesaj pe una dintre rețelele de socializare. 'Concediul meu post natal se încheie la finalul acestei luni și mai am dreptul și la concediu de creșterea copilului. Măcar pe primul să îl termin și mai vedem. Fizic, mă simt pregătită, dar Victoria e încă mititică și cred că are nevoie de cât mai mult timp petrecut cu mami și tati. Deciziile privind cariera mea și a lui Tavi Clonda le vom lua în familie și vi le vom comunica vouă, celor care ne susțineți mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o să încline balanța într-un sens sau altul. Vă îmbrățișez cu drag', a spus vedeta.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton