„Oana punct Roman”, la o nouă ediţie! Vedeta a dezbătut LIVE cazul poliţistului pedofil

 Pirvu Cristina
.

Emisiunea „Oana punct Roman”, din 11 ianuarie, va trata subiectele cele mai arzătoare ale săptămânii care tocmai a trecut! Iată ce va dezbate Oana Roman! 

O nouă ediție a emisiunii „Oana punct Roman” va aduce în prim plan cazul poliţistului pedofil, Eugen Stan. Întreaga anchetă va fi dezbătută şi analizată minuţios.

 

Ca în fiecare ediţie, rubrica cea mai interesantă, „Secretele Oanei „vine cu noi dezvăluiri făcute de vedetă. De această dată, Oana Roman a ales să povestească despre secretele din televiziune. 'Pe sticlă' totul pare perfect. Vedetele sunt aranjate, discuțiile curg, rar se gafează. În realitate, în spatele acestei perfecțiuni se ascund ore de muncă și multe,  întâmplări care mai de care mai vesele sau triste. Tensiunea e mare, uneori anumite lucruri se strică în ultimul moment, se rupe o rochie, cade o buclă din extensii ori un machiaj 'muncit' o oră trebuie refăcut în 30 de secunde.

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi văzută în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva!.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton