Fetiţa Laurei Cosoi a împlinit o lună. Rita a avut şi primul tort

 Pirvu Cristina
.

Fetiţa Laurei Cosoi a împlinit o lună. Rita a venit pe lume şi i-a făcut mai fericiţi ca niciodată. Laura şi Cosmin, bucuroşii părinţi, au aniversat o lună de când minunea lor a venit pe lume. Au mers la plimbare, au mâncat în oraş şi s-au răsfăţat cu primul tort al micuţei lor! Ce ipostaze frumoase! 

În urmă cu o lună, mai exact pe 11 iunie, Laura Cosoi a adus-o pe lume pe Rita, într-un spital din Bucureşti. De mult o aştepta, iar minunea a ajuns în viaţa lor la timp să îi facă cei mai împliniţi. Iată că deja micuţa este alături de ei de patru săptămâni, timp în care actriţa deja s-a obişnuit cu statutul de mamă.

Ştie deja să o schimbe, să o liniştească când plânge, să îi facă băiţă, este mama perfectă! De ziua, micuţei, ieri, pe 11 iulie, Rita a fost sărbătorita. Toţi trei au ieşit la plimbare în oraş, cu căruciorul. S-au bucurat de natură şi de aerul curat, dar şi de o masă gustoasă, la un restaurant.

Ziua fericită nu s-a încheiat aici. Acasă îi aşepta un tort superb, alb, decorat cu fructe. Avea şi un mesaj: „Să creşti mare, Rita!”. În mai multe imagini postate pe Instagram, cea mică este în prim plan, Laura a hotârât însă să nu îi arate chipul. Acest fapt a stârnit controverse în mediul online, fanii vedetei au reacţionat.

Daca vrei si tu ceva special, e cazul sa faci un tort diplomat! O sa ii dai gata pe toti!

„Dar de ce nu îi arăți şi fața ? Ca toată lumea face copii şi îi arată 😒 😒”, a scris un urmăritor. Imediat a venit şi reacţia Laurei: „Când mai creşte putin!”

De foarte multe ori, nenumărate vedete au ascuns chipul copiilor lor din motive personale. Printre acestea se numără Andreea Bălan sau Andreea Marin.

Rita, fetiţa Laurei Cosoi şi a lui Cosmin Curticăpean, a împlinit o lunăRita, fetiţa Laurei Cosoi şi a lui Cosmin Curticăpean, a împlinit o lună

Cum o alintă Laura Cosoi pe micuţă

În urmă cu aproximativ două săptămâni, vedeta a adus pe lume primul său copil, o fetiţă perfect sănătoasă. Deja s-au acomodat împreună, au petrecut primele nopţi în familie. Acum, Rita are şi un nume de alint! Actriţa l-a dezvăluit, cât e de frumos! 

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton