Lavinia Pârva este de nerecunoscut. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a schimbat look-ul

 Stamen Diana
.

În ultima perioadă, Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică Jr., ne-a surprins cu schimbările de look și abia că o mai recunoaștem pe artistă. Lavinia are planuri mari în ceea ce privește cariera sa.

Dacă cu toții o știm pe Lavinia Pârva cu părul brunet, de data aceasta cântăreața a avut mai mult curaj și a încercat și altceva. Iar schimbările pe care a ales să și le facă o face să arate de nerecunoscut.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. ne-a obișnuit până acum cu un look cuminte, însă alegerile îndrăznețe pe care le-a făcut nu fac decât să o transforme într-o femeie provocatoare. Lavinia Pârva a apărut în câteva fotografii postate pe rețelele de socializare cu părul roșcat și coafat în stil afro, total neobișnuit față de stilul său, însă îi stă absolut minunat așa.

Lavinia Pârva cu părul roșcat

Lavinia Pârva cu părul roșcat

Schimbările nu se opresc aici, pentru că vedeta a încercat și o perucă șatenă și avea și breton. Ne place curajul pe care îl are Lavinia Pârva în ultima perioadă atunci când vine vorba de look-ul său.

Lavinia Pârva cu părul șaten

Lavinia Pârva cu părul șaten

Citește și: Lavinia Pârva, enervată la culme de Victor Slav și Andreea Mantea. Vedeta a vrut să plece din emisiune

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton