Cardi B a născut o fetiță. Numele pe care l-a ales pentru micuță este deosebit

 Alina Dan
.

Cântăreața de muzică rap Cardi B a născut, marți, o fetiță. Artista, pe numele său real Belcalis Almanzar, a devenit astfel mamă pentru prima dată. 

Cardi B a postat pe internet o serie de fotografii, în care a făcut publică atât data nașterii micuței, cât și numele pe care aceasta îl va purta: Kulture Kiari Cephus. În urmă cu două săptămâni, tot pe un site de socializare, cântăreața a anunțat că s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, rapperul Offset of Migos.

Confirmarea sarcinii a venit destul de târziu, în luna aprilie, în cadrul MET Gala. Offset mai are trei copii din relațiile anterioare.

Cine este Cardi B

Născută și crescută în Bronx, New York, Cardi B s-a făcut remarcată inițial după ce a pus pe tapet, în social media, cariera sa de stripteuză. Felul direct în care a făcut-o, precum și imaginile 'no filter'pe care le-a postat online, au făcut-o celebră în scurt timp pe Instagram. În perioada 2015 – 2017 a fost invitată permanent în seria TV 'Love & Hip Hop: New York', difuzată de VH1.

Din 2017 și până în prezent, Cardi B a ajuns de două ori pe locul 1 în topul Billboard 100 (USA), o dată cu 'Bodak YelloW' și o dată cu 'I Like It'. Prima piesă a făcut-o astfel a doua cântăreață de rap din lume pe primul loc în Billboard cu o piesă solo, după Laury Hill. Cea de-a doua piesă a mi ajutat-o să stabilească un record, acela de prima cântăreață de rap cu mai multe piese numărul unul în Billboard.

De altfel, revista Time a numit-o printre cei mai influenți 100 de oameni din lume, în 2018.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton