Elena Gheorghe și-a schimbat radical look-ul pentru botezul fiicei sale. Cum arată artista acum - FOTO

 Popescu Alexandra
.

Astăzi, Elena Gheorghe își botează fiica, așa că pregătirile sunt în toi. Însă vedeta a vrut să surprindă pe toată lumea cu această ocazie și a apelat la o schimbare de look.

Emoțiile sunt mari pentru Elena în această zi. Bebelinda ei va fi creștinată, așa că vedeta a organizat o petrecere fastuoasă, iar ea s-a pregătit temeinic pentru marele eveniment. Elena ne surprinde de fiecare dată, așa că s-a dus la salonul de coafură pentru a se aranja pentru botez și a dorit să își schimbe radical look-ul.

Ei bine, dacă erați obișnuiți cu părul lung și roșu al artistei, de acum trebuie să vă obișnuiți cu o Elena cu părul scurt, până la umeri. Da, vedeta și-a scurtat radical lungimea părului, însă nu a renunțat la culoarea roșie, cel puțin pentru o perioadă.

„Gata de botezul Bebelindei. Mulțumesc fantasticilor pentrut look ul meu', a scris Elena pe pagina ei de Instagram.

Așteptăm imagini de la botezul lui Nicole, fetița Elenei, dar și de la petrecere unde abia aștepăm să vedem ținutele artistei.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton