Prima poză cu chipul fiicei Elenei Gheorghe! Astăzi are loc botezul lui Amelie Nicole

 Pirvu Cristina
.

Astăzi este o zi mare în familia Elenei Gheorghe. Fiica sa, Amelie Nicole, va fi botezată. Odată cu acest eveniment, vedeta a ales să o prezinte în mod oficial pe micuţa sa, a postat o poză cu ea în mediul online pentru ca toţi să o cunoască.

Elena Gheorghe nu s-a mai ferit şi chiar în ziua botezului fiicei sale a arătat chipul fetiţei sale pe care de ceva timp o ţine ascunsă, fie îi fotografiză o mânuţă sau un picioruş, nu şi chipul.

Amelie Nicole are trăsături deosebite, are ochii albaştri şi tenul foarte deschis. În poza postată de Elena Gheorghe pe Instagram, cea mică se uită direct spre cameră, ca o profesionistă.

„Bună ziua tuturor… de azi sunt Amelie Nicole! ' a scris Elena în dreptul fotografiei.

Se pare că fetiţa este pregătită pentru marele botez la care vor participa multe persoane. La petrecere sunt aşteptaţi aproximativ 200 de invitaţi.

Cea mică va purta 6 rochiţe create manual special pentru ea, iar Elena Gheorghe trei rochii spectaculoase. Cântăreaţa şi-a schimbat şi look-ul cu această ocazie, s-a tuns mai scurt, însă este tot roşcată.

Aşteptăm cu mare nerăbdare şă vedem poze de la botezul celei mici.

 

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton