La mulţi ani, Claudia Pavel! Ce cadou a primit vedeta din partea fiului său şi ce spune despre al doilea copil

 Pirvu Cristina
.

Este sărbătoare mare în casa Claudiei Pavel! Vedeta împlineşte astăzi 33 de ani, iar cel mai deosebit cadou l-a primit din partea fiului său Noah. Acesta a surprins-o într-un mod cu totul inedit.

Claudia Pavel a început chiar de ieri să îşi sărbătorească ziua de naştere. Cântăreaţa a avut alături cele mai dragi fiinţe, mai ales pe fiul său. Noah a fost cel care i-a făcut cea mai mare surpriză de ziua sa. Acesta i-a urat La mulţi ani cu zâmbetul până la urechi.

„Happy Birthday, mommy!', se aude pe o înregistrare postată pe Facebook recent de Claudia Pavel.

Artista a mâncat tort, s-a răsfăţat cu şampanie de ziua sa, însă nu spune nu muncii. Chiar astăzi a apărut la TV, de ziua sa, acolo unde a vorbit despre al doilea copil.

„Astăzi împlinesc 18 ani, îmi serbez majoratul. (…) Momentul când s-a ridicat băiatul meu în picioare și a început să meargă a fost cel mai frumos. S-a întâmplat de ziua mea, înainte să împlinească un anişor. (…) Da, îmi doresc încă un copil. Noah se roagă în fiecare zi la Dumnezeu să mai vină un frăţior sau o surioară. Vrea mai tare un frăţior ca să se joace direct cu el.',  a spus Claudia Pavel la TV.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton