Ela Crăciun a născut al treilea copil. Primele declaraţii ale prezentatoarei TV

 Pirvu Cristina
.

Ela Crăciun a născut al treilea copil la un spital privat din Bucureşti. Totul a decurs foarte bine, mămica aştepta cu mare nerădbare să îşi strângă în braţe bebeluşul care a prmit nota 10. 

Este o zi mare în familie prezentatoarei TV. Pe data de 17 octombrie, Ela Crăciun a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

Chiar înainte de a naşte, vedeta a postat în mediul online o imagine şi un mesaj sugestiv: „Sunt la spital și în curând o să îl cunosc pe bebe. 😍 Vă mulțumesc pentru mesaje! ❤️❤️❤️❤️”

Iată că şi ea şi bebeluşul se simt foarte bine, medicii le-au acordat ajutorul de care au avut nevoie.

„Familia s-a mărit astăzi ❤️ Sunt fericită să vi-l prezint pe bebe care a obținut deja prima notă de 10 ⭐️ 2760 g și 50 de cm 🌈🌈🌈”, a declarat vedeta după ce a născut.

Ela Crăciun își poartă cu mândrie vergeturile

Ela Crăciun este o vedetă asumată care nu încearcă să cosmetizeze realitatea în dorința de a părea că totul decurge perfect în viața ei. Mamă a trei copii, cea mai cunoscută vedetă din blogosfera de parenting recunoaște că cele două nașteri de până acum i-au lăsat urme vizibile pe abdomen, vergeturi de care nu a reușit să scape nici prin cele mai avansate proceduri cosmetice.

Chiar dacă sunt inestetice, Ela Crăciun a decis să nu le acopere în timpul ultimei ședințe foto pe care a realizat-o în timpul sarcinii.

Asta sunt eu și nu vreau să par altceva. Nu pot fi ceva neadevărat. M-am împăcat cu această problemă estetică de mult timp. Sunt atât de multe femei care se confruntă cu  problema vergeturilor, încât simt că ar fi un gest cu total lipsit de respect față de acestea dacă aș fi decis să le șterg în Photoshop pentru a nu fi văzută așa vreodată. Vergeturile nu reprezintă nicio problemă în sufletul meu atât timp cât am adus pe lume doi copii sănătoși, frumoși și ambițioși, de care sunt atât de mândră', declară Ela Crăciun.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton