Ce naşi va avea copilul lui Meghan Markle şi al Prinţului Harry. Bebeluşul regal vine pe lume în primăvara lui 2019

 Pirvu Cristina
.

Naşii copilului lui Meghan Markle cu Prinţul Harry. Ducesa de Sussex este însărcinată în 12 săptămâni. Aceasta va aduce pe lume bebeluşul în primăvara anului 2019. Până atunci, sunt multe detalii de stabilit! 

Deşi s-au căsătorit în luna mai a acestui an, Meghan şi Harry au decis să conceapă şi primul lor copil. Rapid, nu? Se gândesc deja la naştere, la botezul micuţului şi la naşi. De obicei, membrii familiei regale britanice aleg dintre cele mai apropiate persoane din anturajul lor pe cei care să le fie părinţi spirituali copilului lor.

Mulţi probabil se gândesc că Prinţul William, fratele lui Harry, şi Kate Middelton vor fi naşii micuţului bebeluş. Tradiţia este însă alta! Ea impune alegerea naşilor din rândul prietenilor apropiaţi şi al foştilor angajaţi, nu din rândul membrilor familiei, oricât de apropiaţi ar fi aceştia.

Mai mult decât atât, un singur copil regal are, de cele mai multe ori, nu mai puţin de şase naşi! Meghan şi Harry vor avea de unde să aleagă.

Ce titlu nobiliar va avea copilul Prințului Harry

Potrivit Glamour, viitorul copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, dar și următorii, dacă va fi cazul, vor purta titlul de Lord și Lady, și nu vor fi Prinț sau Prințesă. Acest lucru se poate schimba doar cu voia Reginei, cum s-a întâmplat și în cazul copiilor Prințului William. Fiul lui cel mare a primit titlul de Alteța Sa Regală Prințul George de Cambridge, dar Prințesa Charlotte nu a avut inițial această titulatură. Dacă Regina decide acordarea titlului de prinț sau prințesă copilului Prințului Harry, acesta va fi numit Alteța Sa Regală Prințul (numele lui) de Sussex sau Alteța Sa Regală Prințesa (numele ei) de Sussex.

Cum va arăta copilul Prințului Harry cu Meghan Markle

Vestea că Ducesa de Sussex este însărcinată și urmează să aibă un copil a „inundat’ practic internetul de îndată ce a fost anunțată. Evident, în aceeași clipă au început speculațiile cu privire la sexul, dar mai ales la… culoarea bebelușului. Iată cum va arăta copilul Prințului Harry cu Meghan Markle sau, cel puțin, cum îl prezintă un cunoscut artist criminalist.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton