Cristi Borcea își dorește să rămână toată viața cu Valentina Pelinel: ”E ultima femeie”

 Stamen Diana
.

În urmă cu câteva săptămâni, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut marele pas și s-au căsătorit. Tot atunci, cei doi au anunțat că vor deveni din nou părinți, iar fostul fotomodel este însărcinată cu gemeni. Cristi Borcea își dorește să rămână toată viața cu Valentina Pelinel.

Într-un interviu oferit exclusiv pentru Libertatea, Cristi Borcea vorbește despre viața de familie pe care o are acum, dar și despre actuala lui soție care l-a făcut să nu-și mai dorească nimic altceva.

'Femeia pentru Cristi Borcea este foarte importantă pentru moralul, viaţa, ceea ce reuşesc să fac zi de zi. În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forţă. Dacă ţi-am spus că sunt sigur de asta, crezi că vorbesc să mă aflu în treabă? Repet: Valentina e ultima femeie din viaţa lui Cristi Borcea! „My last, my everything', cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Eşti viaţa mea!»', a declarat Cristi Borcea pentru libertatea.ro.

Mai mult, fostul acționar de la Dinamo nu-și mai dorește alți copii cu alte femei, iar dacă ar mai fi să aibă moștenitori își dorește ca Valentina Pelinel să fie mama lor. Cristi Borcea o iubește pe actuala lui soție și consideră că aceasta îi oferă tot ce are nevoie.

Cum o alintă Cristi Borcea pe Valentina Pelinel

De când a venit acasă, Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt tot timpul împreună. Omul de afaceri o alintă mereu pe soția lui. „I-am spus şi-i spun mereu: Eşti viaţa mea!', a mai spus fostul acționar de la Dinamo pentru Libertatea.

Cristi Borcea a mărturisit și cum arată o zi din viața lor, dar și cât timp își petrece alături de soția lui și de băiețelul lor, Milan.

'Dimineaţa, ne trezim la micul dejun, ne jucăm cu Milan, o mângâi pe burtică, pentru fetiţe, apoi eu vin la birou, la muncă. Dacă mai e timp după-amiază, ne mai vedem un pic. Seara, chiar dacă ieşim la cină sau avem musafiri, ne rezervăm minimum două ore numai pentru noi, exclusiv. Stăm la ţigară, la vorbe, la un pahar de vin roşu. Valentina nu e doar soţie, e şi cel mai bun prieten al meu, e confidenta mea, discutăm absolut orice. E tot ceea ce îmi doresc.', a mai declarat acesta.

Citește și: Valentina Pelinel, un car de nervi înainte de nunta cu Cristi Borcea. Nimic nu îi convenea frumoasei blonde

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton