Detaliul neobservat până acum în fotografiile oficiale ale cuplului Meghan Markle - Prinţul Harry

 Pirvu Cristina
.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au publicat un set de portrete fotografice prin care marchează proaspăta logodnă. Un detaliu important a trecut neobservat până acum! 

Oamenii se pot bucura de câteva ipoastaze tandre ale cuplului printr-un set de portrete fotografice realizate de fotograful american Alexi Lubomirski. Interesant este faptul ca Lubomirski a fost asistentul fotografului Mario Testino, cel care a devenit celebru după ce a fotografiat-o pe mama prinţului Harry, prinţesa Diana. Fotografiile de logodnă au fost realizate în această săptămână în reşedinţa regală Frogmore House, aflată în apropiere de Castelul Windsor din vestul Londrei.

„Nu pot să mă abţin din zâmbit când mă uit la fotografiile pe care le-am făcut cu ei, la fel a fost şi fericirea lor împreună', a declarat Alexi Lubomirski.

Detaliul neobservat în fotografiile oficiale ale logodnei Prinţului Harry cu Meghan Markle

După ce Kensington Palace a anunţat logodna într-un mod oficial şi printr-o şedinţă foto cu Harry şi Meghan, toţi au analizat felul în care apar cei doi. Ce ne-a atras nouă atenţia, dar şi detaliul care a scăpat tuturor este felul în care viitoarea soţie a lui Harry este îmbrăcată. Aceasta poartă în primul său portret o ţinută Ralph & Russo’s din coleţia couture de toamnă 2017.

Citeşte şi: Irina şi Irinel Columbeanu au ajuns în America! Ce cadou a primit Monica gabor din partea fostului soţ 

https://www.youtube.com/watch?v=NOcqtDMNPcY

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton