Aşa arată Antonia complet nemachiată! Tu ce vârstă crezi că are?

 Pirvu Cristina
.

Antonia îşi surprinde fanii de fiecare dată când apare în public ba cu ţinute, ba cu machiaje. De data aceasta a apărut complet nemachiată, de dimineaţă! Iată fotografia! 

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Talentul său dar şi faptul că este mereu în tendinţe atrage atenţia asupra sa. A uimit ultima dată cu piercing-urile în zona bustului, iar acum a comis-o din nou. A apărut fără pic de machiaj.

Aşa arată Antonia complet nemachiată

Are 28 de ani, dar nu i-au da mai mult de 18 ani după ce a apărut complet nemachiată, chiar la prima oră a dimineţii. Asta a reuşit Antonia să facă şi să îi dea pe fanii săi pe spate. Artista a încărcat astăzi, 22 decembrie, o imagine pe contul său de Instagram. Vedeta şi-a făcut un selfie de aproape încât se poate observa că nu poartă fond de ten sau alte produse de make-up. Chipul său nu are nicio imperfecţiune, riduri sau alte semne ale vârstei. Arată impecabil! Cei care o urmăresc au reacţionat şi în câteva minute i-au oferit peste 15.000 de like-uri.

Antonia, mama a trei copii

Antonia şi Alex Velea au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Citeşte şi: Detaliul neobservat în fotografiile care anunţă în mod oficial logodna Prinţului Harry cu Meghan Markle 

Foto: Facebook, Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton