Irina şi Irinel Columbeanu au ajuns în America! Ce cadou a primit Monica Gabor de la fostul soţ - VIDEO

 Pirvu Cristina
.

Irina Columbeanu a plecat ieri din România alături de tatăl său. Se pare că ei îşi vor petrecere Crăciunul în America, la Monica Gabor. Iată ce cadouri i-au dus cei doi! 

Crăciunul acesta Irina şi Irinel Columbeanu vor lăsa tradiţiile româneşti de-o parte şi le vor adopta pe cele din America, căci acolo se află acum, în apropiere de sărbătorile de iarnă. Au luat avionul, iar Columbeanu a decis să îşi ducă fiica la mama ei, la Monica Gabor. Acolo au dat nas în nas cu actualul iubit al Monicăi, Mr. Pink

Irina şi Irinel Columbeanu au ajuns în America

Irina era foarte nerăbdătoare să îşi vadă mama, chiar a exprimat asta de mai multe ori pe durata clipului încărcat de ea pe canalul de Youtube pe care îl are. S-a filmat pas cu pas, de la momentul în care s-a pus la somn, până a ajuns în America şi a despachetat bagajele. Acolo, cea mică a arătat şi cadourile pe care ea şi tatăl său, Irinel, i le-au dus Monicăi Gabor. O valiză întreagă cu dulciuri româneşti i-au dus în dar.

https://www.youtube.com/watch?v=FWnSfh1BpGI

Irina Columbeanu, despre primul ei sărut

„Ai iubit?” a întrebat-o cineva pe Irina Columbeanu pe Youtube, iar aceasta, foarte surprinsă, a răspuns că nu are un prieten. Un alt curios a vrut să ştie cum a fost primul ei sărut şi când a avut loc. Irina Columbeanu a fost deschisă şi a ales să lămurească lucrurile.  „Nu am avut primul meu sărut pentru că am 10 ani.” a precizat ea.

Citeşte şi: Clipe memorabile cu fiica Elenei Gheorghe 

Foto: Facebook, Captură Youtube

Cristina Pîrvu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton