Denzel Washington – Un interviu amuzant cu actorul din „Cei 7 magnifici”

 Florentina Liutic
.

„Este onorabil și cura­jos. Tot ce nu sunt eu, adică', așa își descrie Denzel personajul din „Cei șapte magnifici', cu care are, totuși, un lucru în comun: firea retrasă. Într-un interviu sincer și amuzant, ac­torul a vorbit despre fil­mul ce reînvie gloria westernurilor, unde a făcut iar echipă cu re­gizorul peliculei „Zi de instrucție', responsabil de Oscarul său.

 

Să începem prin a vorbi despre filmul original, „The Magnificent Seven', din 1960, inspirat, la rândul său, după „Seven Samurai'. Este o poveste le­gendară care a dăinuit.

Știi, eu nu privesc lucrurile chiar așa. Nu am văzut niciodată „The Magnificent Seven' și nu abordez un personaj pe baza a ceea ce spun sau au spus oamenii despre filmele din trecut, pentru că nu știu cum să joc „legendar'. Mă uit doar la ce îmi oferă și la ce spune scenariul despre acest om în circumstanțele date. Antoine (nr regizorul Antoine Fuqua) a reunit o echipă grozavă, ai încredere în capacitățile fiecărui departament. Totul începe cu materialul și modelarea aces­tuia. Pe asta te bazezi.

 

Îl joci pe Sam Chisolm. Ce ne poți spu­ne despre el?

El vine în oraș căutând răzbunare pentru familia lui. Nu știu daca e așa și în celelal­te versiuni, dar în povestea noastră caută răzbunare. Vine să facă o treabă și apoi constată că acest oraș este sub asediu. Este o poveste despre bine și rău și nici el nu e tocmai bun.

 

Personajul este abordat de Emma Cullen, interpretată de Haley Bennett, care îi cere ajutorul, iar între ei doi se creează clar o conexiune…

Când Chisolm o întâlnește pe Emma înțelege focul ei. Poate empatiza cu situația și simte că asta este șansa lui de a îndrepta lucrurile, de a face pentru Emma ce nu a putut face pentru propria familie. Vede cât de hotărâtă e să caute dreptatea, să reușească acolo unde el a eșuat, așa că acum visează să îndrepte lucrurile, să-i facă pe cei răi să plătească.

 

Deci este bântuit de trecut? Este un singuratic…

Personajul meu este un ofițer cu mandat de arestare din Kansas. Este, de aseme­nea, ofițer de pace acreditat în Arkansas, Nebraska, Teritoriile Indiene și alte șapte state – asta e ceea ce le spune tuturor ce­lor pe care îi întâlnește, pentru că fiind un om de culoare la frontieră, într-o poziție de autoritate, trebuie ca oamenii să afle că este autorizat de guvern să își facă treaba. E un singuratic neînfricat, un maestru al armei, dar nu lăudăros. Este singur, onorabil și curajos. Tot ce nu sunt eu, adică (râde). E un om complicat, nu știe să relaționeze cu oamenii, mai ales cu o fată tânără ca Emma, dar când află ce se întâmplă cu orașul, capătă un țel.

 

Continuarea în numărul de SEPTEMBRIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 SEPTEMBRIE. 

 

Denzel WashingtonDenzel Washington

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton