În atelierul designerului Andra Andreescu

 Florentina Liutic
.

Casa copilăriei devine pentru designerul Andra Andreescu loc de amintiri și inspirație pentru bussines-ul ei tot mai înfloritor. I-am făcut o vizită în atelier și vă spunem povestea locului.

 

Andra Andreescu

 

Mergând pe stradă, am recunoscut din prima casa Andrei Andreescu, după culoarea vernil a ferestrelor vechi din lemn. Interiorul atelierului este fix așa cum mi-am imaginat: simplu, elegant, relaxat și luminos, cum este și stilul ves­timentar și personalitatea designerului. Împărțit în trei încăperi spațioase, completate de un hol lateral luminos, spațiul găzduiește atât atelierul de lucru al echipei conduse de Andra, precum și biroul și spațiul unde designerul își în-tâlnește clientele fidele. În ultima came-ră, pe rafturi, stau împăturite cuminți suluri de piele colorată, materialul pre­ferat al Andrei. Camera din mijloc e guvernată de un birou mare, două su­porturi cu umerașe prinse cu sfoară de grinzi, pe care stau expuse ultimele pie­se vestimentare, precum și o măsuță cu bijuterii. Andreea își împarte zona de showroom și biroul cu sora sa, creatoa­rea brandului de bijuterii „Andresco, împreună cu care a și gândit amenaja­rea spațiului. Am stat de vorbă la o cafea despre ținutele Rihannei la con­certul din seara precedentă, despre „Summerwell și băieții de la „Hurts pe care Andra a avut norocul să îi cu­noască personal. Dar nu acestea sunt personajele principale ale poveștii noastre, ci casa care ne găzduiește în această frumoasă după amiază.

 

La ultima vizită VIVA! stăteai într-o casă veche împreună cu mama ta și tot acolo aveai și atelierul, într-o mansardă. Mai locuiești acolo?

Nu, acum stau cu iubitul meu într-un apartament, undeva la Casa Presei. Apartamentul este foarte frumos, dar recunosc că aș prefera să stau undeva mai în centru, deși ajung repede cu mașina oriunde am treabă.

 

De cât timp sunteți împreună? Ce ne spui despre el?

Suntem de un an jumătate împreună. Prea multe nu îți pot spune despre el, pentru că nu e o persoană publică. Cu toate astea a apărut la un moment dat în presă, într-un context ciudat, legat de noi și de fosta mea relație, pornind de la nunta lui Pogonaru.

 

Să revenim la atelier. Cum ați găsit casa aceasta?

Mansarda în care aveam atelierul îna­inte devenise prea populată pentru cât de intimă era. Așa că am pornit căută­rile. Voiam ceva tot într-o casă veche, în aceeași zonă și tot mergând pe străzi și căutând, am trecut pe lângă casa noastră. Am pus frână și iată-ne aici. Casa era în chirie și este în conti­nuare, dar i-am rugat pe chiriași să se restrângă. Ei ne-au ajutat și la reame­najarea spațiului.

 

Continuarea în numărul de SEPTEMBRIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 SEPTEMBRIE. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton