Sore – Primul pictorial alături de fiica ei, Erin

 Florentina Liutic
.

La cinci luni după ce a devenit mamă, Sore ne-a povestit cum au reacționat cei din jur la aflarea veștii că e însărcinată și cum i s-a schimbat viața după apariția lui Erin. Micuța i-a adus armonie în relația de cuplu, maturitate în viața personală și inspirație în cariera muzicală.

 

Sore si Erin

 

Vestea că a rămas însărcinată a uimit lumea showbiz-ului și cercul de prie­teni apropiați în egală măsură. Pentru mulți, Sore rămăsese încă adolescenta rebelă din „Pariu cu viața și nu o fe­meie în toată firea, așa cum e de fapt! Însărcinată în patru luni, artista Sore Mihalache (26 de ani) a postat pe Facebook marea veste, după ce a încer­cat pe cât posibil să țină departe de ochii curioși relația cu avocatul Mircea Julean. În timp ce Sore era însărcinată în opt luni, Mircea a cerut-o în căsăto­rie, și tot ea ne-a mărturisit că apariția copilului a eliminat din schemă micile harțe obișnuite între îndrăgostiți. Cu toate astea, au ales să nu facă nunta și botezul în aceeași zi, creștinarea micuței Erin având, se pare, priorita­te. Ne-am bucurat să o vedem pe Sore în postura de părinte al micuței Erin. E, așa cum ne-am imaginat, o mămică veselă și relaxată. Cât despre fetiță, aceasta a fost în elementul ei la shoo­ting, de parcă ar fi făcut asta dintot­deauna! „Eu am avut mari emoții pentru ea și pentru cum se va simți într-un mediu nou, dar se pare că vor­ba din popor «așchia nu sare departe de trunchi» poate fi adevărată. Rămâ­ne să vedem peste câțiva ani buni ce meserie va avea, însă un lucru este clar: ați avut cel mai degajat model pe copertă, pe bebelușa Erin, ne-a măr­turisit Sore amuzată.

 

Vremurile s-au schimbat. Lumea face copii acum mai mult după vâr­sta de 30 de ani. Având în vedere acest fapt, ți-ai imaginat vreodată că vei fi o mămică așa tânără?

Nu numai că mi-am imaginat, dar mi-am dorit din suflet să fiu mamă tânără pentru că vreau să îmi înțeleg copilul, să înțeleg perioada în care crește, să îi pot fi și mamă, dar și prietenă foarte bună, așa cum este mama mea cu mine. Consider că în tinerețe ai și energie mult mai multă, iar un bebe cere multă atenție. Eu sunt copilăroa­să de felul meu, așa că pot spune că Erin a venit în momentul potrivit, pentru că îmi place la nebunie să mă joc cu ea. Acum suntem abia la cubulețe, zdrăngănele și alte obiecte mici care fac zgomote.

 

De ce ai ales două nașe pentru Erin? Vorbește-mi despre ele. Una știu că este Alina Eremia, care mi-a și povestit cu ceva timp în urmă într-un interviu că e foarte emoționată de propunerea ta de a o alege nașă.

Alegerea nașilor a venit natural. Ro­xana, prietena mea cea mai veche și implicit, cea mai bună, a fost șocată la auzul veștii că sunt însărcinată. Eram la munte, în mașină și i-am spus sim­plu, conducând, că am un bebe în burtică și că ea este nașa. Nici măcar nu am întrebat-o dacă dorește, nu îmi imaginam să fie altcineva în locul ei. Roxana n-a avut inițial nici o reacție.

S-a uitat drept în față, urmărind dru­mul și a spus doar „ok, bravo. Am oprit mașina și ne-am privit câteva se­cunde cu o mimică foarte serioasă. Imediat după au urmat niște țipete de bucurie, a procesat informația și ne-au dat lacrimile. Până nu m-a văzut cu Erin în brațe, nu a conștientizat că lu­crul acesta se întâmplă. Noi ne știm de la 7 ani și suntem de nedespărțit de atunci. Alina este nășica onorifică, pentru că ea a fost cupidonul, ea mi l-a prezentat pe Mircea, fiind un prieten de-al unui prieten și uite așa, fără să vrea, mi-a desenat destinul.

 

Continuarea în numărul de SEPTEMBRIE al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 SEPTEMBRIE. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton