Dani Oţil îi este recunoscător Mihaelei Rădulescu: "Îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea"

 Pirvu Cristina
.

Dani Oţil a recunoscut că Mihaela Rădulescu a avut un rol important în viaţa sa. Uite pentru ce îi este recunoscător şi acum prezentatorul TV!

Dani Oțil a ţinut să îi mulţumească Mihaelei Rădulescu pentru viaţa lui intimă. Aceasta şi-a pus amprenta asupra lui, nu glumă!

„Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. (…) Folosesc și Tinder. În vacanțe, nu aici. Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani.  Mă simțeam o unealtă, o ustensilă', a povestit Dani Oțil la Antena 1.

Dani Oțil se pare că a fost în depresie după despărțirea de Mihaela Rădulescu.

 „Am avut o dată un moment critic. Am făcut o depresie. Am izbucnit în plâns. Am vrut să plec spre Răzvan. Atunci el locuia cu soția lui și stăteau lângă mine. Când am ieșit pe terasă am auzit că ei se certau. M-am dus la ei și le-am zis: nu vreau să vă stric circul, dar sincer, există din toate simptomele 5% șanse să mor.  Câinele lui Răzvan îmi coțăia piciorul. Copilul lui Răzvan mă împungea cu o sabie. Îmi ziceam: tu nu poți să mori acum!', a spus Dani Oțil.

Foto: Captură TV, Facebook

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton