Portia de Rossi îl acuză de hărțuire sexuală pe Steven Seagal: „S-a descheiat la pantaloni în timpul audiției!”

 Oana Pantazi
.

După recentele scandaluri de la Hollywood ce-i au în prim-plan pe Harvey Weinstein, Kevin Spacey, Ben Affleck și Charlie Sheen, iată că a venit și rândul unui star al filmelor de acțiune – actrița Portia de Rossi îl acuză de hărțuire sexuală pe Steven Seagal!

Steaven Seagal, unul dintre cei mai populari actori de filme de acțiune.

 

Portia de Rossi (44 de ani), starul din Arrested Development și partenera de viață a actriței Ellen DeGeneres, continuă lista înspăimântător de lungă a acuzațiilor de hărțuire sexuală de la Hollywood cu încă un nume: Steven Seagal (65 de ani). Conform declarației actriței, experiența neplăcută s-a petrecut în timpul unei audiții pe care a avut-o cu actorul. Audiția mea finală pentru un film cu Steven Seagal a avut loc în biroul său', a scris Portia pe Twitter. Mi-a spus cât de important este ca între noi să existe chimie și în afara ecranului, în timp ce m-a așezat jos și și-a deschis fermoarul pantalonilor din piele. Am fugit și mi-am sunat agenta. Imperturbabilă, aceasta mi-a răspuns: ‹‹Ei bine, nu știam dacă era genul tău››'.

 

Portia de Rossi i-a căzut cu tronc lui Steven Seagal.

 

Din păcate, Portia de Rossi nu este singura actriță care îi aduce acuzații lui Steven Seagal, și Julianna Margulies, starul din „E.R.' povestind experiența neplăcută pe care a trăit-o în 1991, când a jucat împreună cu Seagal în Out for Justice. Când aveam 23 de ani, un director de casting, o femeie, mi-a spus: ‹‹Steven Seagal vrea să repete scena cu tine în camera lui de hotel, la 10 seara››'. Deși inițial actrița a refuzat, după ce a fost asigurată de directoarea de casting că va fi și ea acolo, în cele din urmă Juliana s-a prezentat la întâlnire.

 

Julianna Margulies

Acolo – surpriză! – nu era decât actorul, care a reușit să îi dea fiori Juliannei. Am ajuns la hotel la 10.40, iar ea nu era acolo (n.r. – directoarea de casting). Dar era el. Singur. Și s-a asigurat că i-am văzut arma, eu care nu văzusem niciodată o armă până atunci în viața reală. Am scăpat de acolo nevătămată.' De altfel, cele două actrițe nu sunt singurele care au fost deranjate de comportamentul lui Seagal. Și o corespondentă Newsweek, Lisa Guerrero, a avut o experiență neplăcută cu el, în timpul unui interviu la actor acasă, unde a primit-o acoperit doar cu un halat de mătase, la fel și actrița Jenny McCarthy, care, în 1998, în timpul unei audiții private pentru filmul Under Siege 2, a fost rugată să se dezbrace complet.

 

Chiar dacă toate aceste povești nu au nicio legătură cu prestația actoricească a împricinaților, parcă știind aceste lucruri începi să-i privești mai altfel… Și nu poți să nu te întrebi: Oare a mai rămas cineva la Hollywood cu sufletul întreg și mintea nepervertită?

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton